2777
2789
عنوان

مستاجر باید بپردازه یا صاحبخانه

371 بازدید | 28 پست

سلام دوستان. ما یکم این ماه قراره اسباب کشی کنیم به خونه ی جدید و خونه ی جدید کولرش پمپ نداره و یکی از اتاق خواب ها رنگ احتیاج داره. حالا من به پدرم گفتم خودمون پمپ و رنگ رو بگیریم و فاکتور کنیم هرچیزی که برای خونه میگیریم و از صاحبخونه بخوایم یا از اجاره کم کنه یا بهمون بپردازه. مادرم میگه که رنگ به پای خودمونه و نباید فاکتور کنیم یا نیازی به فاکتور نیس همون فیش رو میدیم و من خیلی عصبی میشم چون بنظرم باید حتما فاکتور گرفت. حالا کسایی که مستاجر هستن نظرتون چیه؟؟؟

پمپ بله

ولی رنگ نه

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

به نظر نیست،این چیزا قانون خودشو داره که چی پای صابخونس چی پای مستاجر

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا که با موجر هست البته میتونه بگه من اتاق و رنگ نمیزنم و همینجوری اجاره میدم ولی پمپ نه باید بگیره، قبل هرکاری بهش اطلاع بدید، چیزی هم گرفتید فاکتورش و بگیرید که بعداً حرف و حدیثی پیش نیاد

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

ما مستاجری داشتیم که قبل از اجاره ، منزل رو دیدن و گفتن اگه رنگ سفید بشه بهتره، رنگ دیوارها دلخاهشون نبود و ترجیحشون سفید بود، از نظر ما هم رنگ سفید بهتر بود، خودشون پیگیر شدن برای نقاشی ، فاکتور دادن ما پرداخت کردیم

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

با هماهنگی باهاشون دیگ اول بگین ک ما اینارو لازم داریم شما انجام میدین یا ما خودمون هزینه کنیم بعدا از اجاره کم کنیم یا حساب کنیم 

پمپ ک قطعا باید پرداخت کنه چون تازه اومدین و ب دست شما هراب نشده رنگ توافقی هست ی وقت قبول نمیکنه میگ از اول خونه رو دیدین در این صورت خودتون باید رنگ کنین

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️