2777
2789
عنوان

خانم های با سلیقه

198 بازدید | 19 پست

قبلا یه خونه بودم اتاقاشو موکت ننداختم خیلی خاک جمع میشد زیر تختا،این خونه که الان هستم موکت خوشکل خریدم کامل موکت کردم اتاقارو قشنگ بود،حالا دارم اسباب کشی میکنم دخترم کوچیکه میگه موکت نمیخوام دوس دارم زمین اتاقم سرامیکاش معلوم باشه،اتاقای دوستاشو دیده خخ،میخوام بدونم شماهایی که کف اتاقا چیزی نمیندازین خاک جمع نمیشه زیر تختتون،میگم شاید خونه قبلی بخاطر پنجره رو به کوچه خاک میومده،و اینکه من زیر تختا وسیله میزارم هر دقیقه نمیتونم تی بکشم زیرشو

چرا دبگه گرد و خاک هست. و هر روز زیر تخت رو جارو میزنم و دو سه دوز یبار طی می کشم.

موکت خیلی کثیفه همون گرد و خاک که رو سرامیک میشبنه دیده میشه جارو میکنیم طی می کشیم 

ولی رو موکت دیده نمیشه 

در واقع وجود داره ففط دیده نمیشه 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

هیچوقت درک نکردم موکت رو سرامیک بندازی 

بابا اون موکت کثیف میشه شستن میخاد رنگ تیره میشه 

سزامیکو ی دور جارو طب بکشی تمامه 

برا من پایین تختم جوری نیست ک وسیله بشه گذاشت زیرش 

چون موهامم خیلی می‌ریزه ی جارو عصایی دارم ی دقیقه جارو میزنم تمام طی هم ماهی ی بار 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تی کشیدن میخواد حتما تند تند کثیف میشه و لک میگیره 

من تجربشو دارم که میگم 

هر روز باید جارو کنی و تی بکشی 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

چرا دبگه گرد و خاک هست. و هر روز زیر تخت رو جارو میزنم و دو سه دوز یبار طی می کشم.موکت خیلی کثیفه هم ...

نه بابا کثیف نیس موکت،جارو میکشم همش خودمم دوس دارم سرامیک باشه ولی تجربه خونه قبلی یادم میاد خیلی بد بود ،زمین پاروت بهتر از سرامیکه،ممنون احتمالا موکت نکنم

حتما دراز یه فرشه بچه گانه یا نوجوان پسند بخر زیرشم ترمز فرش بچسبون بذار به سلیقه. دلش باشه حالا خا ...

باشه عزیزم،گلیم فرش بچه گونه داره اتاقش شیکه همه چی داره فقط موکت بود اینجا اونم موکت طرح دار قشنگ

تی کشیدن میخواد حتما تند تند کثیف میشه و لک میگیره من تجربشو دارم که میگم هر روز باید جارو کنی و تی ...

سرامیکاش سفید نیس این جدیده،باز بهتره لک معلوم نمیشه ،سالن این خونه که الان هستم خب فرش انداختم دورش خالیه همش مو میریزه مشخصه،سرامیکا سفیده باید سعی کنم زیر تختا چیزی نزارم

موکت واقعا خوشگل و شیک میشه؟شک دارم بخرم

بعد شما همه خونه رو موکت میکردین روش فرشم مینداختین؟؟

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

هیچوقت درک نکردم موکت رو سرامیک بندازی بابا اون موکت کثیف میشه شستن میخاد رنگ تیره میشه سزامیکو ی دو ...

خب پس تو سالن که فرش میندازیم رو سرامیک کثیف نمیشه؟چفرقی داره اونم مثل همینه خب عزیزم

موکت واقعا خوشگل و شیک میشه؟شک دارم بخرمبعد شما همه خونه رو موکت میکردین روش فرشم مینداختین؟؟

نه من فقط اتاق خوابارو موکت خوشکل خریدم کردم روشم یه فرشینه کوچیک انداختم بخدا خیلی خوشکل شده ولی خب دخترم میگه نمیخوام بزاری دیگه اتاقای دوستاشو دیده بی موکتن اینم دلش اونجور خواسته همیشه تمیز نشون میده با موکت ،ولی سرامیک یه مو بیوفته یا یه آشغال سریع مشخصه،چون سالنم سرامیکه از روی اون تجربه ام میگم

خب پس تو سالن که فرش میندازیم رو سرامیک کثیف نمیشه؟چفرقی داره اونم مثل همینه خب عزیزم

نه مث موکت واقعا کثیف نمیشه من ده سال تو خونه ای زندگی کردم اتاقا موکت بود سالن پارکت 

واقعا مزجر کننده بود برام 

کرمی بود رنگش ی حالت چرک مرده پیدا میکرد کلا مو و نخ روش بود ک با هیچ جارویی پاک نمیشد باید لوله ی جارو رو درمیاوردم نقطه ب نقطه جارو می‌کشیدم اونم رو زانوهام 

فرش دوسه روز ی بار جارو میزنی تموم میشه مو و لکه هم مث موکت معلوم نمیکنه 

بعدم سالی ی بار راحت برمی‌داری میسوری کوکتو باید کل وسیله هارو جاب جا کنی تختو باز کنی و اینکه لکه از موکت نمیره الان اومدم این خونه همه جا سرامیکه آنقدر راحت شدم سه روز ی بار ی جارو میزنم همه جا تمیز میشه 

آشپزخونه رو هر شب جارو میزنم با ی جارو عصایی راحت ک دایم تو آشپزخونه اس 

صبحا هم ببینم اتاقم یکم مو روخته همون ی دقیقه ای جارو میزنم تموم میشه ماهی بارم طی میکشم برق میزنع آدم دلش باز میشه 

ولی موکت مگه تمیز میشد 

چند روز پیش همسایه اومده بود می‌گفت سرامیکاتو با وایتکس پاک میکنید گفتم نه گفت وای چ تمیزه 

اونم رو سرامیک کلا موکت انداخته میگه پاهامون درد می‌کنه درحالیکه کما همه مون دمپایی راحتی می‌پوشیم تو خونه ک پامونم درد نمیگیره

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

نه من فقط اتاق خوابارو موکت خوشکل خریدم کردم روشم یه فرشینه کوچیک انداختم بخدا خیلی خوشکل شده ولی خب ...

چه نوعی خریدین؟ اسم خاصی دارن؟با عکسی دارین ازشون؟

بالاخره نوجونن دیگه گاهی دنباله رو مد   

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

نه مث موکت واقعا کثیف نمیشه من ده سال تو خونه ای زندگی کردم اتاقا موکت بود سالن پارکت واقعا مزجر کنن ...

آره عزیزم حق داری،بعصی مدل موکتا اونجورین،مال من جنسش ازونا نبود راحت جارو میشد،لکم نمیوفتاد ،البته اینکه ما زیاد تو اتاقا رفتو آمد نداریمم بی تاثیر نبود،مال من موکت طرح داره ولی برجستا نیس که آشعال بره توش در نیاد،حالا احتمالا خونه جدید موکت نمیندازم،ممنونم خیلی لطف کردی نظر دادی گلم