2777
2789
عنوان

سیسیا نظرتونه❓️🦜🐿

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 30 پست
راس میگی سیسی یه بارم قبلن طوطوهام مردن عزا عمومی گرفتم استوری میذاشتم انقد ک کل فامیل دستم مینداختن ...

من بعد اون دیگ کلا سراغ این چیزا نرفتم واقعا افتضاحه و حال ادم بدتر میشه توام بهتره کلا نری سراغش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا وقتی خوب نشدی حیوون آوردن کار درستی نیس اونا اسباب بازی نیستن هروقت حوصله داشتی بری سمتشون نداشتی بمدازی اونور محبت و توجه میخوان

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

آااااااخ مادررررررر 🥺🥺🥺😍😍😍😍😭جااااااااان بشلونششششششششششششش🤌🏻نژادش چیه گوگول طلارو؟🥺

💗

پرشین 

خیلی هم راحته نگهداریش

از نظر وقت گذاشتن که مد نظرته

ولی اگه جایی مثل پارک میبری باید مواظب باشی چون نمیفهمن ممکنه از ارتفاع بیفتن یا از صدای موتور و ادما بترسن فرار کنن وسط خیابون یه بارم میخواست بره لای اسانسور 

گرما و افتاب هم نباید برن

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

کلا با زندگی درکنار حیوانات موافق نیستم چون خلاف طبیعت ما و خودشون هست حالا بیماری و چیزای دیگشون بماند 

ولی برای فرار از افسردگی خیلی راه های زیادی میتونی انجام بدی 

اول این که سعی کنید کارهای مورد علاقت رو زیاد انجام بدی و مشغول شون باشی بیکاری خودش بدتره

باور می‌کنی من که از کار خونه بیزار بودم ولی برای فرار از فکر و خیال خودمو مشغول میکردم 

و اینکه حتما به هدف بلند مدت برای خودت داشته باش مثلا شغل درس یا حرفه و اون رو شروع کن و دنبال کن 

امیدوارم زود خوب بشی 

استخر هم حتما تو برنامت بزار من سردرد میگیرم والا هرروز میرفتم استخر 

تا وقتی خوب نشدی حیوون آوردن کار درستی نیس اونا اسباب بازی نیستن هروقت حوصله داشتی بری سمتشون نداشتی ...

اتفاقا به شدت آدمیم وقتی حیوون خونگی میارم بهش توجه میکنم که از زندگی خودم میافتم ولی راس میگی فعلا نیارم بهتره

کلا با زندگی درکنار حیوانات موافق نیستم چون خلاف طبیعت ما و خودشون هست حالا بیماری و چیزای دیگشون بم ...

مرسی عزیزمم

اره پشیمون شدم کلن از حیوون خونگی

به جاش شاید بچسبم به ورزش 

منم دقیقا همینطوریم از کار خونه بیزار بودم الان چند وقته افتادم به خونه تمیز کردن خیلیییی حالمو بهتر کرده انگار انرژی مثبت گرفتم

💗پرشین خیلی هم راحته نگهداریشاز نظر وقت گذاشتن که مد نظرتهولی اگه جایی مثل پارک میبری باید مواظب با ...

ای جان چ نمکههه شاید یه روز راضی کردم مامانمو منم یکی از این فندوق خوشگلاااا بیارمممم🥺😍💗