2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا اشتباهه کلی خواستگار داشتم بااینکه ۱۷ سال بیشتر سنم نبود حتی ی ماه بعد اینکه نامزد کردم خلبانی ...

منم ۱۷ سالمه و نشون هستم و هر روز دارم به خودم یادآوری میکنم که دوست داشتن فقط مهم نیست دیدی خرج‌ نمیکنه لیلی تمومش کن

اخلاقش داره رومخت می‌ره تمومش کن

آخه ۱۷ سالگی خیلی کوچیکی برای ازدواج تا ۲۷ یا ۲۸ سالگی وقت هست برای تجربه عشق 

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

منم ۱۷ سالمه و نشون هستم و هر روز دارم به خودم یادآوری میکنم که دوست داشتن فقط مهم نیست دیدی خرج‌ نم ...

کی گفته واقعاا؟ وقتی انتخواب درست داشته باشی و با بعضی از مسائل هم کنار بیای  همش درحال غر غر کردن نباشی و نمیدونم هعی خودتونو با اینو اون مقایسه نکنید و .... بهترین زندگی و دارید 

آدمی که بت احترام نزاره و خرج برات نکنه بهتره تموم شه تا یه عمر عذابت بده

دقیقا من دوست...پسرم و دوست دارم ولی هنوز فعلا باید آشنا بشیم( نشون هستیم)  تا چندسال دیگه منم هر روز به خودم میگم با اینکه دوسش دارم ولی باید انتخاب درست کنم 

منم ۱۷ سالمه و نشون هستم و هر روز دارم به خودم یادآوری میکنم که دوست داشتن فقط مهم نیست دیدی خرج‌ نم ...

مگ من خودم چندسالم بود ازدواج کردم 15 سالم 

تا 16 سالگی عقد بودم عروسی گرفتم هنوز یه سالم تو عقد نبودم الان 22ماه مرداد 17 سالم میشه نزدیک 1ساله تو خونه خودمم 

کی گفته واقعاا؟ وقتی انتخواب درست داشته باشی و با بعضی از مسائل هم کنار بیای همش درحال غر غر کردن ن ...

من برام بعضی چیزها ملاک هست و قرار نیست مقایسه ای باشه فقط تا وقتی به شخصیتم احترام گذاشته بشه و بتونه اندازه خونه بابام و حتی کمی بیشتر خرج‌کنه پس اون موقع برای من میشه انتخاب درست 

من برام بعضی چیزها ملاک هست و قرار نیست مقایسه ای باشه فقط تا وقتی به شخصیتم احترام گذاشته بشه و بتو ...

درسته قبول دارم حرفتو ولی نمیشه آدم همینجوری بشینه ببینه که کی فرشته هست اونو انتخواب کنه که یه لحظه به خودت میای میبینی شده 40 سالت و دیگه ....

بستگی به اون کسی که انتخاب میکنی و رفتارش و نمیدونم اخلاقش و بی احترامی به خانواده زن  و زنش میکنه شعور و شخصیت خودشو میرسونه آدم میتونه  بجای اینکه همش قهر نمیدونم سروصدا و تو خودش باشه فحش دادن باهم دیگه با آرامش حرف بزنن ایراد و عیب های هم دیگه رو به هم دیگه بگن اگه نشد با مشاور و نمیدونم .... دیگه اگ واقعا درست نشد آدم یه فکر دیگه ایی میکنه اون وقت