2777
2789
عنوان

بیاین دو تا روش بزارین بگین بهمم🥰🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 24 پست
شایدم من خوش شانس بودم

شانس واس هر کی یجور میاره 

و هر کی یجور شخصیتی داره دیگه 

مثلا من همه کارا رو دوس دارم تنهایی انجام بدم و اگه هم بخام مهاجرت کنم هزاران تا چالش واسم هست که فقطط خودم می‌تونم حلش کنم😂🖖 

ینییی فقط خودم از پس خودم بر میاد 

پس زندگی هر کی یجوره دیگه 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا به همین نتیجه رسیدم سیسیگو بابای پسرامنم هر چی صدمو گذاشتم حالمو فقط بد کردن بچسب به خودت ...

دقیییقا🥹🎀 

واسه خودم برنامه ریختم به کار و درسم برسم دیگه واسم بقیه مهم نیستن جدیییی

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

دقیییقا🥹🎀 واسه خودم برنامه ریختم به کار و درسم برسم دیگه واسم بقیه مهم نیستن جدیییی

چند سالته سیسی

من همش حس میکنم دیر شروع کردم ولی میگم به درک مهم نی بالاخره عوضش فهمیدم تهش خودمم و خودم🥺🎀

چند سالته سیسیمن همش حس میکنم دیر شروع کردم ولی میگم به درک مهم نی بالاخره عوضش فهمیدم تهش خودمم و خ ...

۱۷ عشقم تو چی

روز از نو زندگی از نو🥲😂🍻

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

۱۷ عشقم تو چیروز از نو زندگی از نو🥲😂🍻

ایجاااان تو خیلی خوشبختی میدونستی🥺🤌🏻

من ۱۷ سالگی خر شدم رفتم تو رابطه به نامزدی کشید بعد ۷ سال جدا شدم توف تو روشششش بیاد خیلی ضربه بدی خوردم ولی درس عبرت شد دیگ با این ک میدونم دیره🙂😅

۱۷ عشقم تو چیروز از نو زندگی از نو🥲😂🍻

همین فرمونو برو خدا دوست داشته زود به این تجربه رسیدی عمرت هدر نرفته خیلی جلو تر از هم سنا خودت این موضوع و فهمیدی واقعا آفرین بهت 

پسر رفاقت دوست اینا تهش هیچی نی من یه رفیق ۱۲ ساله یه دوس پسر ۷ ساله داشتم ک جفتشون به چخ دادن 

فقط بچسب به ورزش و درس و عشق و حال خودت برنامه هات🤌🏻✨️🎁