2777
2789

الان فقد دوس دارم زمان بره جلو مثلان بره یکسال بعد ببینم شوهرم همونجاییه ک دلش میخاد رسیدیم ب ارزوهامون ببینم داداشم کاراش درست شده یه دختر خوب جلوش قرار گرفته میخاو باهاش ازدواج کنه و کار کردنشم درست شده🥺🥺🥺🥺دعام کنیر

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به همش میرسی

مرسی مهربون 

انشالا خودتم ب تک تک آرزوهات برسی خواهری 

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

پدرت اجازه داده از ۱۶ سالگی به بعد هر چند وقت یک بار با پارتنر بخوابی؟؟؟؟؟؟؟😂😂😂😂😂😂

بله البته کلی خواهش کردم بعد ۱ سال و نیم رابطه و بعد از اینکه کامل دوست پسرم رو شناخت اجازه داد

کلی خواهش کردی؟؟؟؟با چیزی به اسم خجالت آشنا هستی؟؟؟

من بیشترین کسی که تمام رازامو میدونه و با هام درد و دل میکنه پدرم هیچ پرده ای هم نیست بینمون که بخوام برای چنین موضوع ساده ای خجالت بکشم