2777
2789
عنوان

به بهونه قورمه سبزی اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 110 پست
لطفاقضاوت نکن هزینه کل زندگیشونوشوهرم میده همین تازگیا براشون ۳کیلوگوشت گرفت تواین ۳سال یبارنشد غذای ...

چرا سخت میگیری گلی شاید از دستش خیلی ذله شدی ولی باور کن ارزش نداره 

بیشتر از همه خودت معذب میشی و خودخوری میکنی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
دقیقا منم بخاطرهمین دادم ولی خیلی ناراحت میشم که خودش دلش بزرگ نیس که یباردعوتمون کنه غذای خوب بده ب ...

ادم بخاطر شکمش جای نمیره 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید پسرشه کلی زحمتشو کشیده الان موقع پیریشه وظیفه بچه هاشه که کمکشون کنن

میدونم وظیفشه منم دارم میگم تواین ۳سال یباردعوت نکرده غذای خوب بده بهمون خسیسه دلش نمیاد بخشنده نیس

من اگه ببینم یکی غذامو انقد خوب میخوره که به قول شما ظرفشم لیس میزنه خیلی خوشحال میشم میگم حتما خیلی خوشمزه پختم🥰😁

شوهر منم کم برا پدر و مادرش خرج نمیکنه از پول ماهانه بیمه تاااا خیلی خرجا و کارا .. ولی اکثر وقتا من دعوتشون میکنم یا اگه بخوام برم میگم خودم فلان غذا رو پختم دور هم میچسبه شما دیگه چیزی درست نکن

محبت جای دوری نمیره دوست خوشگلم.. دلتو بزرگ کن😘😘

دقیقا منم بخاطرهمین دادم ولی خیلی ناراحت میشم که خودش دلش بزرگ نیس که یباردعوتمون کنه غذای خوب بده ب ...

هروسیه هر کار بدی بکنه به خودش کرده به چشم دیدم زمین گرده 

نگران نباش اونم چوب کاراش و میخوره 

خدایا شکرت🙏💙💜
میدونم وظیفشه منم دارم میگم تواین ۳سال یباردعوت نکرده غذای خوب بده بهمون خسیسه دلش نمیاد بخشنده نیس

مامان خودمم همینه درکت میکنم خب 

ولی تو یادش بده بخشنده بشه 

با خوبی کردنات شرمندش کن ....

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

من ازیخچالش خبردارم بااینکه گوشت داره ولی مرغ میریزه نمیدونم شایدگوشتاشو خودش تنهادرس میکنه میخوره

🤣خسیسه

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔