2777
2789
عنوان

امشب شوهرم ابرومو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 49 پست
بعضی مردا همین طورن جلو یکی جو میگیرتشون فک میکنن خیلی با مزه ان یا خیلی همه چیز میدونن و زن شون نمی ...

حرف زدن بی فایده س

من خیلی برا حفظ زندگیم تلاش میکنم تقصیر خودمه نباید اصرار میکردم بریم بگردیم(مثلا خواستم زندگیمون یکم نشاط بگیره برا هم وقت بذاریم با دوستامون باشیم خوش بگذره ) این ادم بی حرمتی براش تفریحه

همون طلاق عاطفی برا من یکی بهتره

خودم بچمو برمیداشتم میبردم پارک تنهایی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا نکنهدعا کنید برا دل من و بچم😭

الهی شفای عاجل تمام مریض ها خصوصا بچه ها 🤲🤲🤲😭

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ای بابا منگی چیه بچه خودتم هست من حالتو درک میکنم هروقت دارو میدم پسرم آب میشم

چرا؟!؟؟

پسرمنم با هفت سال سن تا همین یه ماه پیش شبها باید از پوشک استفاده میکرد شدیداً شب ادراری داشت بچه است دیگه چه اشکال داره بعضی از بچه ها اینجورین دیگه نه خجالت می‌کشیدم نه ناراحت بودم می‌گفتم خودش خوب میشه و شد الان یه ماه خودش خوب شده 

پیش فعالی عین همون درمان داره دیگه برای چی به خودتون سخت میگیرید که بقیه بتوانند آزارتون بدن

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
الهی شفای عاجل تمام مریض ها خصوصا بچه ها 🤲🤲🤲😭

آخه بیش فعالی به نظرم نمیشه اصلا گفت بیماری یه اختلال که مصرف دارو کنترل میشه بعدم بچه های بیش فعال باهوش توانمند هستند

چرا؟!؟؟پسرمنم با هفت سال سن تا همین یه ماه پیش شبها باید از پوشک استفاده میکرد شدیداً شب ادراری داشت ...

خداروشکر خوب شد 

خدا سر هیچ پدرومادرش نیاره خیلی بد دارو دادن سختش نمی‌کنیم بخدا انشالله هیچکس تجربه اش نکنه نمی‌دونم من که قرص میدم وقتی به بچه های دورش میبینم  حقیقتش غصه ام میگیره قرص هاشون اینجوری که بدنشان قفل میشه حتی از اشتها میفتن بیشتر اوقات هیچی نمیخوره 

نخوردن قرص ام خودش خطرناک براشون که مغزشون اجازه خوب وبد بهشون نمیده کار خطرناکی میکنن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

آخه بیش فعالی به نظرم نمیشه اصلا گفت بیماری یه اختلال که مصرف دارو کنترل میشه بعدم بچه های بیش فعال ...

بله خیلی باهوش و زرنگ آن

ای کاش همه خواهر درک شمارو داشتن بخدا خیلی جاها میرم بچه مو ببینم انگار وبایی دیدن دورازجون همه فرارمیکنن ازش میگن وایی چقدر فضول وایی این چیه انگار من بهش گفتم بره دست بزنه به بچه هاشون دلم آتیش میگیره

خداروشکر خوب شد خدا سر هیچ پدرومادرش نیاره خیلی بد دارو دادن سختش نمی‌کنیم بخدا انشالله هیچکس تجربه ...

خوب کاش با دکترها بیشتری مشورت کنید 

طب سنتی هم در این زمینه راهکارهایی داره کاش اونم امتحان کنید 

من نمی دانم پسر شما در چه حد اما مثلا با روانشناس رفتار درمانگر هم مشورت کنید شاید راهی به جز مصرف دارو هم باشه 

مثلا پسر منم میگفتن باید ۶-۷دارو بخور یه مدت دو هفته هم خورد بی تاثیر باز خیس میشد تا واقعا کرم خود امام حسین(ع)از اول محرم یه دفعه تموم شد

چرا؟!؟؟پسرمنم با هفت سال سن تا همین یه ماه پیش شبها باید از پوشک استفاده میکرد شدیداً شب ادراری داشت ...

بیش فعالی با شب ادراری خیلی فرق داره

چیزی نیس که بگی بلاخره خود به خود درست میشه باید درمان و پیگیری بشه

بچه تغییر میکنه 

منه مادر هرروز استرس دارم نکنه تشخیص اشتباهه!نکنه داروها عوارض بدن! نکنه درست نشه! نکنه دارم بچه رو عذاب میدم و همینطور تا اخر....

و وااااای از اطرافیان 

و لعنت به شوهره بی مسئولیتی که حریم زندگیو میشکنه و عین خاله زنکا حرفای خونه رو راحت بیرون میبره