2777
2789
عنوان

امشب شوهرم ابرومو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 49 پست

بعضی مردا همین طورن جلو یکی جو میگیرتشون فک میکنن خیلی با مزه ان یا خیلی همه چیز میدونن و زن شون نمیفهمه 

به دل نگیر ولی سر فرصت باهاش حرف بزن

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رازو اونجایی باید نمیگف که می‌برد دکتر!کسی چه میدونه این کجا میخواد بره؟؟؟ گفته میبرم دکتر بعدش بیاد ...

بنظر من دیگه از جزعیات که همه نباید خبر دار باشن

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️ ️

ای بابا منگی چیه بچه خودتم هست من حالتو درک میکنم هروقت دارو میدم پسرم آب میشم

از وقتی اومدیم چشمای پسرم میاد جلو چشمم

اخه خیلی خوشگله چشاش 

اشکام بند نمیاد قلبم پره غصه س

بنظر من دیگه از جزعیات که همه نباید خبر دار باشن

یا باید کلا نمیگف یا هم میگف 

بنظرم واقعا دلش نمی‌خواست کسی تو زندگیش دخالت کنه اصلا ماجرای دکتر رفتنم نباید میگف ....

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

از وقتی اومدیم چشمای پسرم میاد جلو چشمماخه خیلی خوشگله چشاش اشکام بند نمیاد قلبم پره غصه س

😭😭😭الهی بمیرم منم میکشم لحظه هارو انشالله خوب میشه نگران نباش خیلی اینجوری بودم الان بچه های موفقی هستن خیلی باهوش و زرنگ آن اصلا گیج نمیزنن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یا باید کلا نمیگف یا هم میگف بنظرم واقعا دلش نمی‌خواست کسی تو زندگیش دخالت کنه اصلا ماجرای دکتر رفتن ...

خب بلاخره مردم سوال میکنن ازش من خودمم پسرم نارسایی تنفسی داره ازم میپرسن ولی دلم نمیخواد جواب بدم همینجوری از اجبار ادم یه چیزی میگه

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️ ️

رازو اونجایی باید نمیگف که می‌برد دکتر!کسی چه میدونه این کجا میخواد بره؟؟؟ گفته میبرم دکتر بعدش بیاد ...

چه ربطی داره

بدلایلی این دوستم میدونست میبریمش دکتر

چون از طریق خودش معرفی شدیم

شما صفر و صدید!!!!؟؟؟

یا نمیگید یا باید همه چی رو بگید؟!

توضیح من در همون حد کافی بود فقط شوهر احمقم دوباره حماقتش رو اثبات کرد!

ببخشید میشه کارایی ک بچتون میکنه بگین ک فهمیدین بیش فعاله..

حرف نمیزد اصلا قانون نمیپذیرفت خطر نمیفهمید بشدت بیقراری میکرد بشدت لجباز و‌پرخاشگر شده بود

الان از وقتی دارو میدم هرروز کلمه جدید میگه ارومتر شده بازی میکنه یادگیری و تمرکزش بالا رفته