2777
2789
عنوان

گربه دارا بیان

151 بازدید | 35 پست

بچه ها گربه مامانم همش میخواد بره میره ب در و پنجره  چنگ میندازه تا در باز باشه میدوئه میره .

مامانمم چنگ میزنه شبا کمرشو صورتشو مامانم میگه ولش کنم رفت ک بره طبیعتشه بره ازاد باشه ولی من میگم اون از شیر خوارگیش پیش ما بوده نوزاد بوده حالا نمیشه یهو تو کوچه ولش کنی . ی وقت ی ماشینی بهش میزنه . خونگی بوده با گربه های دیگه دعواش میشه بیرون. غذا گیرش نمیاد گربع دارا کمک کنید نظر بدید گربتون اینجوری هست یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار بره اگه میخواد بره گربه ها باید برن منم خیلی گربه از بچگیشون بزرگ کردم و الان رفتن البته اونا خیابونی بودن و توی خونه ما بودن از شیرخوارگی

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

الان داره نزدیکا سه ماهش میشع

بچه هست هنوز اگه تحمل این کار هاشو‌ندارید واگذارش کنید 

چون هنوز حتی گربتون فحل هم نشده و‌اون‌زمام صبر و‌ حوصله زیادی میخواد

و اینکه اگه نگران میشید که گم بشه بخاطر این کار هاش قلاده بگیرید براش 

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

بذار بره اگه میخواد بره گربه ها باید برن منم خیلی گربه از بچگیشون بزرگ کردم و الان رفتن البته اونا خ ...

نمیشه ک بچست . میرع اتفاقی براس میوفته غذا شاید بیرون گیرش نیاد با گربه های دیگه دعواش بشه گناه داره بچم