2777
2789
عنوان

حس شیشمی واقعی میشه بیای

| مشاهده متن کامل بحث + 11559 بازدید | 1519 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو وووووو بگوووووو به نظرت دختر عموم امسال پیرا اینا هم نمیره؟ بازم میمونه پشت؟ من چی منم میمونم پش ...

واااای نه عزیزاینقدرحساس نباش قرارنیست هراتفاقیبرای بقیه بیفته /شامل حال من وشمابشه هرکه یه شانس وبختی داره هرچی  قسمت باش عزیز

ازدواج میکنی نگران نباش عزیزم

عزیزم راجع به ازدواج من چند مدت دیگه است؟ 

آیا با شخص مورد نظرم ازدواج دارم؟ 

یه روزی به آرزوهام می رسم چون خدا رو دارم، پس پیشاپیش میگم خدایا شکرت
وااای حس ششم میگه شوهراتون دارن بهتون خیانت میکنن عزیز /یه مقداری تسلط تون روی شوهراتون بیشترباش

عزیزم راجع به ازدواج من چی فکر می کنی؟ آیا با شخص مورد نظرم ازدواج دارم؟ زمان ازدواجم کیه

حس شیشم نیستم فقط قویه و حسم گف کار خودتو انجام بدی

ازدواجم کیه؟ آیا با شخص مورد نظر هست؟ 

عزیزم راجع به ازدواج من چی فکر می کنی؟ آیا با شخص مورد نظرم ازدواج دارم؟ زمان ازدواجم کیه

واااای عزیزفال شماگرفتم مزدوج نشون میده یعنی ازدواج کردی  فدات شم  مگه نامزدداری/

عزیزشما زوجی وخیلی هم خوبه /ولی بامشکلات اولیه زیادی روبروهستی به مرور زمان مشکلاتت حل میش وراه می ...

عزیزم ببخشید میشه منم بگی حس سجاد بهم چیه و کی پینشهاد میده؟ اگر زحمتت نیست اینم میگی هنوز با دوست دخترشن یا کات کردن؟ 

اینم میشه بگی دیشب عمدا پیامم رو جواب نداد یا مشکلی پیش اومده بود براش ؟ 

عزیزم ببخشید میشه منم بگی حس سجاد بهم چیه و کی پینشهاد میده؟ اگر زحمتت نیست اینم میگی هنوز با دوست د ...

سلام عزیز/ نمیخام نگرانت کنم ولی اون اقایی که شمابهش فک میکنی فعلا قصدازدواج باشما رونداره فدات  شم  لطفااحتیاط کن /پاسخ مناسبی نگرفتم