2777
2789
عنوان

واقعا جالبه

91 بازدید | 10 پست

واقعا برام جالبه تاپیکای عجیب غریب

خرفاتی

خاله زنکی حتی تخیلی بیشتر کامنت و دارن

خانوما امروز مادر شوهرم منو زد تو جمع منم زدمش و…

ولی تاپیکای تبادل نظر علمی مسائل عادی بیشتر اوقات کسی خودشو درگیرشون نمیکنه

والا عجیبه

عجیب نیست 

ما تو مسایل علمی تجربه نداریم خوب 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

خرافاتی به نطر میان ولی واقعا اتفاق می‌افتن،من با چشم خودم از بچگی دیدم اگه نمیدیدم باور نمیکردم 

میدونی چیه؟این دنیا پر آدم دیوونس

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضیا بیکارن

مدتی هست که روی خودشناسی و توسعه خودم کار میکنم🌱🌱خیلی وقته که فهمیدم که عقیده ام رو بر کسی تحمیل نکنم و وقتم رو برای اثبات چیزی یا خودم برای کسی هدر ندم❤️

عجیب نیست ما تو مسایل علمی تجربه نداریم خوب

مگه میشه تو هر زمینه ای چیزی ندونی؟حداقل یکم تجربه

یا کنجکاوی

یا اصلا اوکی شما نه چندین نفر دیگه هم نمیدونن؟

خرافاتی به نطر میان ولی واقعا اتفاق می‌افتن،من با چشم خودم از بچگی دیدم اگه نمیدیدم باور نمیکردم مید ...

حالا هرچی

خرافاتی که شما فکرشو میکنی منظورمه شاید واقعا منظورم اون نباشه

عجیب نیست کاملا علمی یه و تحقیقی در این راستا انجام شده بود برای تنظیم بودجه مثلا ناسا درباره ی یک پروژه سنگین و بزرگ شورا چون نمی دانستند چیه نظری نداشتند و اون هزار میلیارد دلار هزینه رو بحثی نداشتند 

ولی ساعتها سر صد دلار هزینه مثلا برای در پارکینگ با هم بحث می کنند

مگه میشه تو هر زمینه ای چیزی ندونی؟حداقل یکم تجربهیا کنجکاوییا اصلا اوکی شما نه چندین نفر دیگه هم نم ...

بله 

ما جمعی از زنان عادی عادی و اخیرا بچه های دبیرستانی هستیم ک تو هیچ زمینه ی علمی تجربه نداریم 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
حالا هرچیخرافاتی که شما فکرشو میکنی منظورمه شاید واقعا منظورم اون نباشه

آره درسته🥲چی بگم والا

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم