sara_nik00 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 146 عنوان دخترایی که عمل بینی انجام دادن 97 بازدید | 20 پست دخترا راضین؟! من میخوام عمل کنم استرس دارم چون بینی خودم خیلی مشکلی نداره اصلا دوس دارم قیافم قشنگ تر بشه فقط میترسم برم بد بشه پشیمون بشم ممکنه ادم با عمل زشت تر بشه؟ 1404/04/27 | 23:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4070 من دوروزه عمل کردم از من نصیحت اگر ایراد بزرگی ندارین عمل نکنین جدی سخته😂💔💔💔 اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
melika___ عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 2231 من دوروزه عمل کردم از من نصیحت اگر ایراد بزرگی ندارین عمل نکنین جدی سخته😂💔💔💔 استخونی بود بینی تون؟
مصلوب عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 6282 آره خیلی زاضیم الان دکترا حرفه ای شدن خراب کاری نمیکنن امکان نداره بینی بعد عمل بد تر از قبل عمل بشه بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید
sara_nik00 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 146 من دوروزه عمل کردم از من نصیحت اگر ایراد بزرگی ندارین عمل نکنین جدی سخته😂💔💔💔 عع چرا؟ درد داری یا کلافه ای؟
sara_nik00 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 146 آره خیلی زاضیم الان دکترا حرفه ای شدن خراب کاری نمیکنن امکان نداره بینی بعد عمل بد تر از قبل عمل بش ... من همه خواهرام عمل کردن و همشونم میگن اسونه برو تغیر میکنیولی من خیلی استرس دارم🌚میترسم بد بشم خیلی ورم بکنه و اینا
melika___ عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 2231 آره خیلی زاضیم الان دکترا حرفه ای شدن خراب کاری نمیکنن امکان نداره بینی بعد عمل بد تر از قبل عمل بش ... چرا دکتر خوب انتخاب نکنی میشهاین خوب بودنم به معنی دستمزد بالا نیستاتفاقا زیاد دیدم دکترایی که اسمشون زیاده و دستمزد بالا و خیلی شاکی داشتن و خراب کردن
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4070 استخونی بود بینی تون؟ اره استخونی بود ولی الان عکسامو نگاه میکنم نمیدونم هدفم از عمل چی بوده انحراف داخلی داشتم که مشخص نبود با یکم قوز که ناچیز بود مگرنه ارتفاع بینی و اندازه پره هام عالی بود دکتر دست نزده به اونا اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4070 عع چرا؟ درد داری یا کلافه ای؟ دردش خیلی کمه انگار تو والیبال توپ خورده تو دماغت اینکه الان تامپون توشه مجبورم با دهن نفس بکشم خیلی عذابه کلا از وقتی بیهوشیم از بین رفته نتونستم بخوابم اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
نازی_بهار عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 8305 آره خیلی زاضیم الان دکترا حرفه ای شدن خراب کاری نمیکنن امکان نداره بینی بعد عمل بد تر از قبل عمل بش ... دکترهای خوب رو معرفی میکنین لطفا؟ ✨️
مصلوب عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 6282 من همه خواهرام عمل کردن و همشونم میگن اسونه برو تغیر میکنیولی من خیلی استرس دارم🌚میترسم بد بشم خیلی ... آره عمل راحتیه درد نداره اصلا خیلی هم قیافه رو شیک میکنه بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید
نازی_بهار عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 8305 چرا دکتر خوب انتخاب نکنی میشهاین خوب بودنم به معنی دستمزد بالا نیستاتفاقا زیاد دیدم دکترایی که اسمشو ... عزیزم دکتر خوب اگر میشناسین معرفی میکنین لطفا؟✨️
مصلوب عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 6282 دکترهای خوب رو معرفی میکنین لطفا؟ ✨️ تهران و شهر های دیگه رو خبر ندارم عزیزم خودم کرمانشاه عمل کردم دکترای اینجا رو میشناسم فقط بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید
melika___ عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 2231 عزیزم دکتر خوب اگر میشناسین معرفی میکنین لطفا؟✨️ والان منم دنبال دکتر عالیمولی هرکیو پیدا میکنم شاکی زیاد داره
نازی_بهار عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 8305 تهران و شهر های دیگه رو خبر ندارم عزیزم خودم کرمانشاه عمل کردم دکترای اینجا رو میشناسم فقط ممنونم