2777
2789
عنوان

پرش پلك

346 بازدید | 10 پست

خانوما كسي اينجوري ميشه؟

من وقتي پلكم ميپره ميفهمم اتفاق بدي ميفته.جديدا با همسرم دعوام ميشه.هرچي بيشتر بپره دعوامون شديدتره

ديروه پلكم ميپريد امروز دعوامون شد البته نه زياد در حد دلخوري

كسي پيش اومده واسش؟

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

اره مامان منم اعتقادداره هروفت پلک ادم بپره یه اتفاقی مییفته بایدوقتی پلک میپره یه ذره نون خیلی خیلی کوچولو بزاری پشت پلک فورا پلک ثابت میشه 

پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما میگیم اگه پلک چشم بپرهیزید ی اتفاق خوب میوفته😊 . بسته ب اعتقاد هرکس داره

كاش اتفاق خوب باشه

ولي متاسفانه هميشه واسه من دعوا در پيش داره

اره مامان منم اعتقادداره هروفت پلک ادم بپره یه اتفاقی مییفته بایدوقتی پلک میپره یه ذره نون خیلی خیلی ...

آره مامان منم ميگه ولي سر كار و تو خيابون ك دسترسي نداريم

مادربزرگ من میگه یه نخ یا یه چیز قرمز بزارین پشت پلکتون بگین خیر میزنے بزن شر میزنے نزن

جالبه

به نظرم اعتقادات قديميا خيلي خوب بوده

ايشالا ك هميشه خير بزنه

فوری صدقه بدین

ولی من شنیدم استرس نقش داره

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون