2777
2789

چرا عزیزم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از وقتی مشکل اعصاب گرفتم خیلی عصبانی میشم و کنترلش برام سخت میشه سعی کن به احساساتت بیشتر توجه کنی مدیتیشن خیلی خوبه

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

از وقتی مشکل اعصاب گرفتم خیلی عصبانی میشم و کنترلش برام سخت میشه سعی کن به احساساتت بیشتر توجه کنی م ...

مدیتیشنم کنم یه مدیتیشن با عصبانیت انجام میدم😂😂

مدیتیشنم کنم یه مدیتیشن با عصبانیت انجام میدم😂😂

😅

تمرین کن واقعا خوبه من آروم میشم راحت میخوابم ذهنت رو از افکار به زمان حال سوق میده 

😅تمرین کن واقعا خوبه من آروم میشم راحت میخوابم ذهنت رو از افکار به زمان حال سوق میده

بخدا برا من جواب نیس من وقتی‌عصبانی شم یا استرس بگیرم از بس از خودم میترسم خایه نمیکنم دو قدم از جام برم جلوتر😂

دیدم عواقبشو از هرکی عصبانی شم میزنمش

بخدا برا من جواب نیس من وقتی‌عصبانی شم یا استرس بگیرم از بس از خودم میترسم خایه نمیکنم دو قدم از جام ...

همیشه اینجوری؟ عوارض نوجوونی و پریود و اینا نیس؟

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز