2777
2789

لافارر

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم معمولا استفاده زیاد از این محصولات باعث تحریک پوستی میشه و با از بین بردن باکتری های مفید عامل به وجود آوردن انواع عفونت میشه 

بهتره کلا استفاده نکنید یا اگر هم بکنید دوهفته یک بار باشه و محصولی هم که استفاده می‌کنید زیاد قلیایی و اسیدی نباشه 

محصولات فیروز مناسب هستن

کامل توضیح دادم که به دردت بخوره جانم🙏🥰

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

لافارر،برای عفونت هم خوبه

عزیز دلم در جریان هستید استفاده زیاد از این مواد باعث آسیب و تحریک پوستی و انواع عفونت میشه 

بهتره استفاده نکنید🤗🙏

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

عزیز دلم در جریان هستید استفاده زیاد از این مواد باعث آسیب و تحریک پوستی و انواع عفونت میشه بهتره اس ...

بله،همون گاه به گاه استفاده میکنم

یا در مواقع ابتلا به عفونت طبق دستور پزشک

I will always love you❤️💖💗