2777
2789
عنوان

فورییییی فوریییییی

319 بازدید | 39 پست

سلام ایرانی😂
یه راز پشم ریزون از خودت اطرافیانت بگو
بخصوص اگه شاغل هستی یه رازی که کسی نمیدونه راجب اون شغلو بگو

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی آپشن ایرانی بودن سینی پشت شیر آبه و جوراب حموم

😂👍

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

بگم که دیگه راز نیست

درسته یه عالمه ادم میبینن ولی کسی نمیشناسه😂

دعا کن شاغل بشم بعد میام با رازهام اپیلاسیونت می کنم

انشالله شاغل بشی عزیزدلم

خیلی اخساساتیم هبچکس نمیدونه... ناراحت میشم دوستام فکر میکنن مسخره بازی درمیارم از بس خودمو قوی نشون ...

الهی بگردم

ی آپشن ایرانی بودن سینی پشت شیر آبه و جوراب حموم

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

تقریبا میشه گفت راز زندگیه خودم سه تا تاپیک بری عقب میفهمی
یه چیزه جالب هم از شغلم اینه فلسفه داروها رو بیشتر از دکترا میفهمیم و در واقع تنها چیزی که دکترا(برخلاف دید شما)میدونن اینه کدوم دارو واسه چیه راجب چیزای دیگه چیزی نمیدونن

ای جان سلام ای ایرانیصدای منو از نی نی سایت میشنوی😂😂😂😂

چطوری ایرانی؟😂