2777
2789

اول اینکه واسه همتون آرزو دارم تو این سال جدید با بی بی چک و آزمایش مثبت هم دل خودتونو شاد بشه هم مارو خوشحال کنید 

دوم اینکه امیدوارم خدا نی نی شیطون مثه دختر من تو دلتون بزاره ک از دیشب تا الان یه ریز داره لگد میزنه اونم نه آروم 😐😐😄😄😄😄

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی؟

من دوماه اقدام کردم نمیشد تا رفتم دکتر ب من گفت از پاک شدن پریت تا  پری بعدت هر ی روز در میون رابطه داشت باش عذر میخوام زیر کمرتوحینش بالش بذار تا سه ساعت هم پاهاتونو بزنین دیوار 

من دوماه اقدام کردم نمیشد تا رفتم دکتر ب من گفت از پاک شدن پریت تا  پری بعدت هر ی روز در میون ر ...

سه ساعت چه خبره پا میشکنه یه ده دقیقه یه ربع بسه 

در ضمن در حد امکان بعد رابطه دستشویی و حموم نروید مخصوصا حموم 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
من که ماه اول اقدامم همش دنبال علائمم نمیدونم تلقین یا واقعی..میدونم احتمالش کمه همون ماه اول ولی می ...

من خیلیا رو دیدم ماه اول اقدام باردار شدن ،،،،اما بعضیام هستن مثل خود من ..... 

باید ریلکس باشی ....

انشاالله که شما جزو دسته اولی  و همین ماه نی نی میاد

یعنی میشه منم بیام از این حسم بگم😢

چرا نمیشه انقد بیای تاپیک بزنی بگی بچه ها نی نیم خیلی تکون میخوره  چیکارش کنم بعد من میام پست میزارم میگم هیچی نگو یادته هی میگفتی نی نی میخوام حالا کتک بخور 😄😄😄😄

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
سه ساعت چه خبره پا میشکنه یه ده دقیقه یه ربع بسه  در ضمن در حد امکان بعد رابطه دستشویی و حموم ...

دقیقا آقا من سه ساعت زدم ی قطره هم ببخشی اجاز ندادم بریزه الان باردارم 

دقیقا آقا من سه ساعت زدم ی قطره هم ببخشی اجاز ندادم بریزه الان باردارم 

یا خدا کمرت نشکست خیلی سخته سه ساعت 

قسمت بوده شما بچه دار بشی وگرنه نمیشه گفت فقط بخاطر این کارت بوده 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
خداکنه مامان مهربون 😘☺️☺️☺️

ولی در کل خیلی تو نخش نباش ...من خودم اقدام جدی نداشتم میگفتم شد شد نشدم نشد دیگه بعد سابقه دیرزایی داشتم تو اطرافیانم پری هم نامنظم بود پیش خودم میگفتم شاید هیچوقت مامان نشم ولی خب حکمت خدا یه چیز دیگس وقتی خیلی بهش فکر کنی استرسی میشی استرس هم ک خودش باعث میشه نی نی دیر بیاد تو دلت ..توکل بخدا انشالله بزودی مامان میشی 😊