2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدمات چیه؟؟

هیشکی توی تاریخ قد ما خون دل نخورده / واسه ی یه ذره زندگی این همه نمرده ....... اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

عزیزم خواهر منم همینطور ما تعجب کرده بودیم چون همه رو الف اورده بود به جز این دوتا 😅

-گفت اگر کلمه بودی؟ +گفتم:خسته، فرتوت، آشفته، نگران، بی‌تاب، غم‌زده، امیدوار، امیدوار، امیدوار..🌱 حرف دل همه رو شاملو گفته: «برای تو، برای چشم‌هایت، برای من، برای دردهایم، برای ما، برای این همه تنهایی... ای کاش خدا کاری کند..! اگر‌صبرمون‌لبریز‌شه‌طغیان‌میکنیم..🖤🥀برای دو تا از پسر عمه هام که توی متروپل از دستشون دادیم...برای زجه های عمم بخاطر پسر های جوون مرگش.. برای طفل 2 ماهه پسر عمه ام که نیومده بی پدر شد یتیم شد.... .برای عمو جوانم که توی 20 سالگی به جنگ رفت بخاطر مردم کشورش و ناموسش شهید شد و نیست ببینه ضحاک ها با دختران کشورش چه ها که نمیکنن... 
برای همه دوستامم همین بودشاهکار آموزش پرورش😁

😂😂😂😂

-گفت اگر کلمه بودی؟ +گفتم:خسته، فرتوت، آشفته، نگران، بی‌تاب، غم‌زده، امیدوار، امیدوار، امیدوار..🌱 حرف دل همه رو شاملو گفته: «برای تو، برای چشم‌هایت، برای من، برای دردهایم، برای ما، برای این همه تنهایی... ای کاش خدا کاری کند..! اگر‌صبرمون‌لبریز‌شه‌طغیان‌میکنیم..🖤🥀برای دو تا از پسر عمه هام که توی متروپل از دستشون دادیم...برای زجه های عمم بخاطر پسر های جوون مرگش.. برای طفل 2 ماهه پسر عمه ام که نیومده بی پدر شد یتیم شد.... .برای عمو جوانم که توی 20 سالگی به جنگ رفت بخاطر مردم کشورش و ناموسش شهید شد و نیست ببینه ضحاک ها با دختران کشورش چه ها که نمیکنن... 

من خودم به این نتیجه رسیدم که سوالاشو الکی میدرسه تعش میخواد بچه ها رو هدایت کنه سمت بازار کارایی که به درد خودشون میخوره 

ولی آدک باید علاقه شو پیدا کنه حتما

یا حالا خودش یا با مشاور

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز