2777
2789
عنوان

خانوما تروخدا بیاید یه مشورت بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 20 پست

سلام 

عزیزم برای مادر خودتون بدون حضور ایشون برید روانپزشک و حالاتش رو توضیح بده 

برای مورد خودتم از حرفات پیداست ک برای فرار از وضعیت شک داری ک نکنه اگر قبول نکنم کسی نباشه ...اما این کار از چاله ب چاه افتادنه قبول نکن 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل /که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم ..♥
آخه من بهترین موقعیت رو دارم خواستگارام سال به سال بدتر میشن نمیدونم چرا

اوناییکه به سن شما بخورن اکثرا یا متاهل هستن یا عین من قبلا جدا شدن مشکل اینجاست 

آقا هستم.......................................................................................................

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا دخترایی که سن و سالشون بالاتره عاقلتر و فهمیده ترن و بهتر میتونن زندگی رو هندل بکنن و همچنین ...

خب این تفکر شماست که تجربه دارید برای اکثر مردا نادراسون زن انتخاب میکنن و انتخاب اونا هم دختر کم سنه

خب که چی دخترخوب؟ مثل اینه وقتی دستت چاقو خوزده زخم شده بجای پانسمان روش آبلیمو بریزیبدتر میشه زندگی ...

من دارم لین یه چیز بد و یه چیز مبهم انتخاب میکنم اون چیز مبهم هم میتونه خوب باشه هم خیلی بد 

و من واقعا میترسم💔

سلام عزیزم برای مادر خودتون بدون حضور ایشون برید روانپزشک و حالاتش رو توضیح بده برای مورد خودتم از ح ...

عزیزم این فکرم به سرم زد مشکل اینه که اگر دارو داد چحوری باید دارورو به خوردش بدم 

عزیزم این فکرم به سرم زد مشکل اینه که اگر دارو داد چحوری باید دارورو به خوردش بدم

بعضی دارو ها اگر روانپزشک همکاری کنه بصورت قطره میتونه تجویز کنه 

تو آبمیوه میشه حل کرد یا داخل شربت مولتی ویتامین 

اینو یک روانپزشک بهم گفت بازم خود دکتر باید تشخیص بده

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل /که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم ..♥