2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محدودیت رشد داخل رحمی یعنی نوزاد داخل رحم رشد نمیکنه زیاد

اها توقف رشد  من بچم ۲هفته رشد نکرد ۳۷ در ادردنش

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من ماما ام اگر سوالی داری راجبش میتونم کمکت کنم

من بچه ی اولم iugr بوده ممکنه اینم همونجوری شه. وزنش ۱۷۶۰ بود تو ۳۱ هفته. دکتر گف کمه .

سونو بعدی رو کی باید برم

من بچه ی اولم iugr بوده ممکنه اینم همونجوری شه. وزنش ۱۷۶۰ بود تو ۳۱ هفته. دکتر گف کمه .سونو بعدی رو ...

نه ربطی به بارداری قبلیت نداره

سونو بعدیت ۳۴ هفته

تا سونو بعدیت هم حتما روزی یه دونه موز بخور حتما و تخم مرغ آبپز...برا وزن گیری بچه خیلی خوبن،اگر خیلی نگرانی میتونی زیر نظر دکتر اسپرین و انوکسا مصرف کنی

نه ربطی به بارداری قبلیت ندارهسونو بعدیت ۳۴ هفتهتا سونو بعدیت هم حتما روزی یه دونه موز بخور حتما و ت ...

اسپرین میخورم . لیدی میل آجیل تخم مرغ موز شیر بادام گوشت همه چیز دیگه واقعا دارم میخورم. 

نباید هر دوهفته سونو تکرار شه ؟؟

اسپرین میخورم . لیدی میل آجیل تخم مرغ موز شیر بادام گوشت همه چیز دیگه واقعا دارم میخورم. نباید هر د ...

ما معمولا بعد ۳۱ هفته میگیم ۳۴ هفته دوباره سونو بده

و در این بین هفته ای یبار بیمارستان نوار قلب جنین بده

نه ربطی به بارداری قبلیت ندارهسونو بعدیت ۳۴ هفتهتا سونو بعدیت هم حتما روزی یه دونه موز بخور حتما و ت ...

راستی نوار قلب چی هر هفته برم ؟ 

آخه یبار بهداشت نامه داد  بردم دکتر اونم گف هر دوهفته سونو وهر هفته نوار قلب بعد ۳۰ هفته 

اما دفعه بعد یادش رفت 

الان بهداشت میگه هر هفته برو نوار قلب و هر دوهفته سونو  

ما معمولا بعد ۳۱ هفته میگیم ۳۴ هفته دوباره سونو بدهو در این بین هفته ای یبار بیمارستان نوار قلب جنین ...

من ۲۷ هفته سرویکسم ۳۰ بود. 

انقباض دارم آمپول شیاف میزنم 

زایمان قبلیم ۳۶ هفته بود 

اینبارتا چندهفته میتونم نگهش دارم؟

من ۲۷ هفته سرویکسم ۳۰ بود. انقباض دارم آمپول شیاف میزنم زایمان قبلیم ۳۶ هفته بود اینبارتا چندهفته می ...

همه بارداریا مثل هم نیستن ک من بتونم بهت بگم

برا این آی یو جی ار دیگه دو هفته ای یبار برو

این مدتم سعی کن عفونت ادراریو اینا نگیری

از استرس و تنش هم دور باش

همه بارداریا مثل هم نیستن ک من بتونم بهت بگمبرا این آی یو جی ار دیگه دو هفته ای یبار برواین مدتم سعی ...

۳۱ رفتم یعنی این  هفته برم یا باشم هفته آیند تو ۳۴هفته؟