یعنی هیچ کاروانی قبول نمیکنه زن مجرد؟ از چندجا پرسیدم گفتن نه مسئولیت داره
بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا میداند و شما نمیدانید. بقره آیه۲۱۶
حرف مفته... کی گفته؟ من با کاروان تنهایی رفتم. اصلا اینطور نیست
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
میخواستم با فامیل برم که خیالم راحت باشه اوناهم قبول نکردن
بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا میداند و شما نمیدانید. بقره آیه۲۱۶
تهرانمیخواستم با فامیل برم که خیالم راحت باشه اوناهم قبول نکردن
تعجب میکنم. من اربعین اونم نج روز آخرِ پیاده روی، با کاروان مجردی رفتم. از خود آقا بخواه راه رو هموار کنه
تعجب میکنم. من اربعین اونم نج روز آخرِ پیاده روی، با کاروان مجردی رفتم. از خود آقا بخواه راه رو هموا ...
هم پسرخالم کاروان داره هم پسر عمم هیچکدوم قبول نمیکنن 😔