parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2336 عنوان چقدر حالم بده 201 بازدید | 17 پست از ظهر کارای خونه رو انجام دادم .... نهار پختم بعد همسرم برگشته میگه نمیخوای تموم کنی اینقدر اخم کردی ک چی فکر میکنه یادم میره حرفش ک شب گفت برو طلاق بگیر 😔😔😔چیکار کنمممممم😭😭 برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰 1404/04/27 | 19:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
the_wonder_woman عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 5262 چرا گفت برو طلاق بگیر؟! اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2336 چرا گفت برو طلاق بگیر؟! اره تاپیک قبلیمو بخون😔 برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
the_wonder_woman عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 5262 اره تاپیک قبلیمو بخون😔 عزیزم خودت فکر میکنی ترک کنه؟؟ اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2336 چرا گفت برو طلاق بگیر؟! باز دوباره متوجه شدم ترامادول میخورا برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2336 عزیزم خودت فکر میکنی ترک کنه؟؟ نه ...نمیدونم فکر نکنم برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
the_wonder_woman عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 5262 نه ...نمیدونم فکر نکنم خب دوتا راه داری یا بپذیری که معتاده و دیگه با همین ذهنیت زندگی کنی یا جدا بشی و خودت و بچهت رو ازش نجات بدی شرایط طلاق داری؟ اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2336 خب دوتا راه داری یا بپذیری که معتاده و دیگه با همین ذهنیت زندگی کنی یا جدا بشی و خودت و بچهت رو ازش ... شرایط که دارم خانوادم پشتم هستن .... ولی خب میخوام اینبار سفت وسخت بگیرم ببینم میتونه ترک کنه یا ن برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2336 خیلی رو زندگیت اثر منفی گذاشته؟ خیلی افسرده شدم برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
the_wonder_woman عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 5262 شرایط که دارم خانوادم پشتم هستن .... ولی خب میخوام اینبار سفت وسخت بگیرم ببینم میتونه ترک کنه یا ن پشتت هستن یعنی چجوری؟اوکیان طلاق بگیری و با بچه بری پیششون؟؟ اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2336 پشتت هستن یعنی چجوری؟اوکیان طلاق بگیری و با بچه بری پیششون؟؟ اره ...ولی خب میگن اول سعی کن ترک کنه برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
the_wonder_woman عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 5262 اره ...ولی خب میگن اول سعی کن ترک کنه تو خونه نشستی بهش سرویس میدی که ترک کنه؟عزیزم سخت بگیر خب اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)
سوخاری عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 1429 خیلی افسرده شدم منظورم اینه که خیلی رو رفتار همسرت تاثیر گذاشته؟ اگه تحملش سخته که هیچ و گرنه ببین راهی داره که درستش کنی?
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2336 تو خونه نشستی بهش سرویس میدی که ترک کنه؟عزیزم سخت بگیر خب میخوام برم چند روز خونه مامانم ..اینجور نمیشه برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰