من با یک آقایی حدود دو ماه دوست بودیم ک اومدن خپاستگاری در ابتدا ک مادر سون مهریا رو تعیین کردند و ...
😑😑😑😐
یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.
پیشنهاد میخواست ، در ضمن اینا الکی این تاپیک هارو میزنن جلب توجه کنم وگرنه زندگی واسه همه سخته و سخت تر هم میشه، ولی کسی وجود خودکشی کردن رو نداره، میخواد ولی نمیتونه
پیشنهاد میخواست ، در ضمن اینا الکی این تاپیک هارو میزنن جلب توجه کنم وگرنه زندگی واسه همه سخته و سخت ...
بهر حال درست نیست اینجا کلی بچه هست و جو گیر! پیشنهادت ممکنه جرقه بشه تو ذهنش یکم مهربان باش هرچقدر هم بخواد جلب توجه کنه میتونی جواب ندی که به هدفش نرسه نه راه حل بدی
غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بمیرم 🥲🎀ایشالا که زود خوب میشی❤️خودکشی کار ادمای ضعیفه شاید فردا بهترین روز زندگیت باشه چرا میخوای خودتو از داشتنش محروم کنی
اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ، که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️. از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️