2777
2789
عنوان

لوسیون بدن

113 بازدید | 5 پست

سلام 

می‌خواستم لوسیون بدن بگیرم 

نمیدونم چه برندی بگیرم

شما از چه لوسیونی استفاده میکنید؟پیشنهادتون چیه

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

من وازلین استفاده میکنم بوش خیلی خوبه

ماندگاریش خوبه؟

شکلاتیش؟

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماندگاریش خوبه؟شکلاتیش؟

من چون هر تقریبا روز توی آب و استخرم خیلی روی ماندگاری نمیدونم بیشتر از یک روز میمونه یا نه بیشتر همون جلوگیری از خشکی شدید پوست برام ملاکه

اره شکلاتیش