2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش شما مامانم بودی البته مامانم خودمم عالیه ولی به خاطر زبان گفتم

عشق منی که

خدا مامانت رو حفظ کنه

حالا زبان که سال هاست خودم کار می کنم. البته برای دانشحویان وترجمه و مقاله و ... 

ولی به خاطر شرایطی که پسرم داره، من و همه مادرانی که بچه های نیاز ویژه داریم باید مهارت های زیادی یاد بگیریم و زمانه مجبورمون می کنه. مثلا من که هیچ وقت هیچ دانشی در مورد موسیقی نداشتم انواع کتاب های نت خوانی و جزوه های موسیقی کودک رو خوندم تا کامل به صورت اصولی و در کنار کلاس موسیقی، به پسرم موسیقی یاد بدم. یا انواع بازی های مونته سوری، مثلا الان که پسرم هنوز مدرسه و کلاس اول نرفته، کتاب ریاضی کلاس اول رو به روش مونته سوری بهش یاد دادم. ما مامانا رو زمونه مجبور می کنیم که هم دانشمون رو قوی کنیم هم خودمون رو. بعد از یادگیری بچه هامون کیف می کنیم و خستگیمون در می ره، چون مطمئنیم این قدر که از ماها یاد می گیره، از مربی هاشون یاد نمی گیرن. 

family and friends? بیگ فان جدیدتر بود. اون کتاب مال قبل بود که شما می گین.

برا شروع از کجا و کدوم کتاب شروع کنم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
برا شروع از کجا و کدوم کتاب شروع کنم

ببین عزیزم، سطح شما که مشخص نیست برای من. ولی یک سر به سایت irlanguage بزن، توی اون انواع کتاب ها را می تونی پیدا کنی، اگه خواستی دانلود کنی یا بگی که نسخه چاپیش رو برات پست کنن، یا از کتابفروشی ها خرید کنی. توی این سایت با توجه به توضیحات هر کتاب و دوره، می تونی بفهمی کدومش برات مناسب تره. 

ایول خانم مترجم و تاجر بین المللی، مرسی عزیزم موفق باشی، حتما بیگ فان 3 رو دنبال می کنم براش

مرسی عزیزم همچنین❤️ اگه بازم سوالی بود درخدمتم

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم