2777
2789
عنوان

مشکلی ک من دارم لطفا آدمای باسواد بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 35 پست

واااای یه نفر بود سر کنکور بغل دست من سوالا رو میخوند با صدا یعنی رو مغز من بود اسی کم کم عادت میکنی من وقتایی که میخوام چیزی حفظ کنم یا توضیحی بدم‌که برا خودم درس بیشتر جا بیوفته این کارو یعنی با صدا یا زمزمه درس خوندنو انجام میدم

با صدای بلند خوندن و هم زمان راه رفتن و همه این کارا باعث میشه تمرکز مغز از بین بره و کیفیت خوندم رو ...

راه رفتن رو تجربه ندارم ولی بلند خوندن رو تجربه دارم نه تنها کیفیت درس خوندم تو زمان تحصیلم کم نشد بلکه رتبه خیلی خوبی اونزمان آوردم اینا همش حرفه هر جور راحتید بخونید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راه رفتن رو تجربه ندارم ولی بلند خوندن رو تجربه دارم نه تنها کیفیت درس خوندم تو زمان تحصیلم کم نشد ب ...

حالا فک کن اگه بی صدا و عمیق میخوندی به چه کیفیتی میرسیدی به راحتی نیس یه چیز خیلی منطقیه 

حالا فک کن اگه بی صدا و عمیق میخوندی به چه کیفیتی میرسیدی به راحتی نیس یه چیز خیلی منطقیه

اصلا اینطور نیست که بگی هر کی بی صدا بخونه لزوما بهتر خونده من دوستم بلند میخوند دندانپزشکی آورد خودمم سه رقمی کنکور تو سال خودم شدم. کیفیت خوندن به بلند یا آهسته خوندن‌نیست

اتفاقا وقتی بلند بخونی درسته سخت‌تره خسته میشی ولی هم‌چشمت درگیره هم بلند میخونی چون چند تا حست همزمان درگیر میشه بیشتر تو ذهنت میمونه قشنگ‌ملکه ذهنت میشه