کل تجربم راجع به درد دنبالچه وحشتناک در هفته ۱۶ بارداری رو میخوام باهاتون در میون بذارم
یک روز صبح با درد شدید دنبالچه از خواب بیدار شدم درحالیکه تا حالا این درد رو تجربه نکرده بودم
روز اول باهاش مدارا کردم روز دوم دردهای تیر کشنده داشتم، در حالت ایستاده درد کم میشد ، عصرش کمی بهتر شد، و به روند بهبودی امیدوار شدم، روی مبل سه نفره در حالت دراز کش اگر چند بالش پشت سرم میذاشتم و کمی به پهلو بودم و کمی پاهام کمی اویزون بود میتونستم دووم بیارم،بالش لای پارو اصلا نمیتونستم تحمل کنم ، شب که شد حس کردم اون ناحیه خیلی سفت شده و گرفته طوریکه در همه حالت ها جز ایستاده درد وحشتناک داشتم، تیر کشنده و نبض دار، از اینکه ناچار بودم کلی گریه کردم، تا صبح خیلی کم بهبود پیدا کردم اما همچنان درد تیر کشنده رو داشتم، وقت دکتر زنان گرفتم، دکتر بهم گفت باید سونو برم تا بهتر بررسی بشه که کیست یا بافتی نباشه-دکترم معتقد بود این درد از دنبالچه نیست - چون اون قسمت از خط باسن کمی قرمز بود، خلاصه سونو رفتم و گفت چیزی دیده نمیشه، دکتر به من ژل دیکلوفناک داد با استامینوفن، ژل دیکلوفناک کمی محدودیت مصرف داره و منم دو بار استفاده کردم به فاصله ۱۲ ساعت، ولی واقعا تاثیر گزار بود و دو روز بعدش بهبودی واقعی رو حس کردم،
تجربم رو باهاتون به اشتراک میذارم برا اینکه همه از جمله دکترم میگفتن امکان نداره انقدر زود دنبالچه درد بگیره، خواستم بگم امکان داره،
راستی دکترم انتی بیوتیک ایمن داد که اگه یه وقت اونجا عفونت باشه حل بشه، اما من با بررسی دقیق تر سونو عفونت نداشتم،
حالا علت چی بود: احتمالا بزرگتر شدن رحم و فشار به تاندونا و اعصاب باعثش شده بود،
کل روند درد حدودا ۵ روز بود، شاید زودتر ژل دیکلوفناک استفاده میکردم زودتر بهبود پیدا میکردم
شما اگه خدایی نکرده به این درد دچار شدین حتما بررسی کنید بافت نرم یا شکلی مثل جوش اون ناحیه نباشه،
قربونتون😘