2777
2789
عنوان

میخام برم قم حاجتاتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 188 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا دعا کن انشالله هیچ وقت آبرو و حیثیت من و عزیزانم نره و الهی هیچ وقت پای من و عزیزانم به دادگاه و پزشکی قانونی و کلانتری و اعتیاد و فساد و زندان و هیچ گونه اداره پلیسی باز نشه الهی و الهی من و عزیزانم بیراهه نریم و همیشه به بهترین شکل ممکن خدا مراقب من و عزیزانم باشه🙏😔🙏🥹.و تو رو خدا دعا کن انشالله هر بخواد آبروی من و عزیزانم رو ببره انشالله آبروی خودش بره😭 تو رو خدا دعا کن انشالله هر کی من و عزیزانم رو مسخره و قضاوت کرد سرش بیاد دقیقا مشکلاتمون بفهمه ما آه داریم 🥹🙏 و تو رو قرآن دعا کن انشالله هر کی نقشه و مکر و حیله ای در حق من و عزیزانم میخواد کنه سر خودش بیاد و هیشکی هیچ مکر و حیله و نقشه و ظلم و بدی نتونه در حق من و عزیزانم کنه😭

شانس من از عیدی دیگه توافقی ها رو ۸ماه کشش میدن مشاور کوفت زهرماری میفرستن💔

جدی میگی ؟ 

من سه هفته پیش رفتم پیش وکیل گفت فوقش ۱۰ روزه تمومش میکنم ، ولی خب بهترین و گرون ترین وکیل شهرمونه

نفیسه ام 

دعام کن

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

تو رو خدا دعا کن شوهرای خاله هام و پدرم و شوهر دختر خاله هام و شوهر آینده من و شوهر آینده خواهرم انشالله هیچ وقت شوهرامون زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و شوهرامون برامون خسیس و بددل نباشن و کتکمون نزنن و تهمت بهمون نزنن و آبرومونو نبرن و خیلی شوهرامون نسبت بهمون متعهد و وفا دار و مهربون و دلسوز و راستگو و خوش اخلاق باشن😭🙏😔 ..

جدی میگی ؟ من سه هفته پیش رفتم پیش وکیل گفت فوقش ۱۰ روزه تمومش میکنم ، ولی خب بهترین و گرون ترین وکی ...

منم همین گف میگم اسفندی تا الان ایقد دگ گریه زاری میکنم روزا میگع رییسا عوض شدن ال بل امار طلاق بالا رفته کشش میدن نمیدونم پیشونی ما

چی بگم ازسرنوشتم ...💔

بگو تورو جان جوادت عمه جان نگامون کن دعا مون کن

خسته شدم از درموندگی شرمندگی

هر روز شاهد غم و غصه بچه هامم همش دارم جلوشون شرمنده میشم💔😔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

تو رو خدا تا اخر بخون و دعا کن انشالله پدرم همیشه تو اتاق خواب تنها بخوابه و اصلا تو پذیرایی و راهرو نخوابه و نشینه و تلویزیون نبینه و اصلا رو مخ و اعصاب من و عزیزانم راه نره😭حتی برا نوار بهداشتی عوض کردن و آب خوردن و غذا خوردن و در یخچال باز کردن معذبمون میکنه و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خواهرم و داداشام حریم خصوصی داشته باشیم و کسی آزارمون نده😭😭تو رو خدا دعا کن حیله و نقشه ها و شر و مکر و بدیا و ظلمای پدرم کامل به خودش برگرده و به من و عزیزانم نرسه😭🥹🙏 🙏 و انشالله پدرم خیلی زود همین امروز شغل ثابت گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه و انشالله پدرم خود خواهیش و تنبلیشو بزاره کنار🥹😔.