2777
2789

داشتم با پارنترم حرف میزدم ۴ ساله با همیم ، بعد با شوخی و خنده گفت شماره قبلیتو زمانی که عاشق ماشق بودم سیو کردم ماه من الان این شماره جدیدتو حتا هنوز سیوم نکردم بعد ی ماه ( سیو نکردنه برا من مهم نیست اصلااااااا ولی اینکه گفت ی زمانی عاشق بودم سیو کرده بودم ماه من الان حتا سیوتم ندارم زورم میاد

به خنده و شوخی داشت می‌گفت 

البته اینم بگم هر حرفیو به شوخی میزنع آقا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مثلا دوبار شنیدم ازش از خانومای سن بالا خوشم میاد و بعدم گفت من شوخی کردم فلان🤦‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو از این ب بعد روی حرفات بیشتر تمرکز کن 

گاو هم وقتی میخواد بگه ماااا دو ساعت زل میزنه ب روبه روش ببینه ارزش داره دهنشو باز کنه یا ن 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

بله یکم حساس باش 

دیشب یه خانومی داشت میگف همسرم توی سایت دوست یابی اشتراک گرفته گفتم ایراد نداره باقی مانده هیجانات نوجوانی این حرفا ولی واقعا به شما بگم ادما مهم ترین حرفاشون رو توی شوخی و عصبانیت میگن 

ادما رو عصبانی کنین تا بشناسینشون

تو شوخی حرفاشو بهت میگ

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

برای من عجیب نیست که چرا خانمها جذب اینچنین افراد میشن

چون میدونم تمام دلیلاشو با ذکر مثال

فقط این برام سواله که چرا وقتی فردی میبینه که طرف مقابلش حتی به زبون میاره چنین گفته هایی رو باز هم همچنان ادامه...

از کوزه برون تراود که در اوست

دوره دهه شصت یادمه حتی اگر نمیدیدیمش هم وفا بود

بنظرم تجدید نظر کن