2777
2789
عنوان

بچه گربه

99 بازدید | 16 پست

سلام ب کمکتون نیاز دارم.. چندوقتیه یه گربه ی مادر فک‌ کنم پشت بوم زایمان کرده بچه هاشو اورده حیاط خونمون ۴ تا هستن اوایل خیلی وحشی بود نمیزاشت نزدیک بشیم از بس بهشون غذا دادیم بچه ها یکم بزرگ شدن و بازیگوش همش تو دست و پامونن بازی میکنن در حال دویدن و ... دیگه بهمون اعتماد کرده مامانشون خیلی بامزن ما باهاشون خیلی بازی میکنیم و نوازش و ...حتی ماشینمونو هی خش مینداختن ولی ما اینجا مستاجریم و باید بریم کم کم نمیدونم اینارو چیکارشون کنم دلم نمیاد بزارمشون بیرون واسه خطرات گناه دارن شرایط نگهداری هم نداریم نمیشه هم از مادر و خواهر برادرا جداشون کرد چیکارکنم بنظرتون راهنمایی کنید🥺🥺🥺جایی هست بهشون پناه بده؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@بگویاسی‍ @ومپایر_اعظم‍ ببخشید دوستانشما راهکاری دارید ؟

به این پیجا که پناهگاه دارن باید پیام بده🥲

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

همش نگرانشونم میگم اونیکه بعد از ما میاد اینجا یوقت اذیتشون نکنه یا یوقت غذا گیرشون نیاد مامانم میگه اینا از پس خودشون برمیان 🥺نمیدونم بخدااا😭

بچه😍😭

🥹

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

ااای خدا چقد قشنگـبوی زندگی میاد وقتی حیوونا جایی زاد و ولد میکنن

اره خیلی بانمکن وابستشون شدیم ولی خب نمیتونم ببرم تو اپارتمان با مادرشون ۵ تا هستن

تو حیاط براشون یه لونه درست کنید . به همسایه ها بگید بعد از شما به این گربه ها رسیدگی کنن . خدا بزرگ ...

لونه دارن ولی ما ک نمیدونیم بعد از ما کی قراره بیاد بشینه اینجا یکی دوتام نیستن ۵تا هستن با مادرشون 🥺🥺

2790
2778
2791
2779
2792