2777
2789
عنوان

بچها😭لطفا بگین دیگهههه

150 بازدید | 23 پست

من از ی پسری خوشم میاد خیلی

و واقعا وابستش شدم

اون اینجوریه ک کلا دو روز ی بار ان میشه گفته از چت کردن بدش میاد و فلان  

و خودش ک میگ دلش میخواد تنها باشه کلا یعنی پارتنر نمیخواد و اینا 

ولی خب شوخی میکنه حرف میزنه

یبارم گفتم بهش تو ک منو یادت رفت فلان گفت چیزایی ک مهمنو یادمه چرا یادم بره

چیکار کنم 😭خدافظی کنم باهاش ک همش گریه میکنم ولی خب نمیدونم🥲 

چند سالته چند سالشه؟!

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وابسته نشو

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

همین ک گفته میخاد تنها باشه خودش گویای همه چیزه

این پسرا میزانت تو آبنمک باهات یجور رفتار میکنن انگار رلشی و تو نقش دوست دخترشو واسش بازی میکنی

ولی اون هر کثافتکاری ای ک بخواد انجام میده با همههه ام حرف میزنه !

اگر حس میکنی ازت خوشش میاد و علنی قراره باهم رل بزنین اوکی ولی اگر میدونی هی شل کن سف کن در میاره ولش کن

من تا ته این راهو رفتمو سرمم ب سنگ خورده :)

به بن بست رسیدم ‌..‌. برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔

همین ک گفته میخاد تنها باشه خودش گویای همه چیزهاین پسرا میزانت تو آبنمک باهات یجور رفتار میکنن انگار ...

ن اصلا اینجوری نیست شایدم هست

چیزی بینمون نیست واقعا اونم مقصر نیست 

خدافظی کنم؟ 

یکم دیره😂

🤦🏻🤦🏻🤦🏻

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣