2777
2789
عنوان

میخام دلمو بزنم به دریا جدا شم

1086 بازدید | 54 پست

تک و تنها هیچ یاوری ندارم غیر از خدا با دو تا بچه

شوهرم حقوقمو میگیره با کوچکترین چیز که مثلا لباس کهنمو بخام آستر کنم حمله میکنه منو فحش میده میزنه میگه تخم سگ . حالا میگین دو تا بچه. بچه اول هنوز اینطور نبود به این وحشی بازی بچه دوم دیگه شد ولی من دارم جون میدم بس شکنجه میشم برام مهم نیس تازه بابامم مخالفه میخاد منو مجبور کنه تو یک اتاق خیلی کوچیک کنار خودش زندگی کنم  ولی من با همین شکم حامله میخام مثل یک بی‌پناه برم دنبال پناهگاه امن.به یاری خدا به حرف هیچ کس نمیکنم نه شوهرم که میگه بری مهریه بگیری میکشمت نه پدر ترسو و ریاکاری که منو میخاد مجبور کنه برگردم  پناهم خداس اینجا هم کتک میخورم هم فحش هم کار میکنم برای شوهرم دعا کردم بمیرم فایده نداره شوهرمو نفرین میکنم هیچیش نمیشه امروز اومد پاشو گذاشت رو سرم اونقدر فشار داد چند تا پسته نمیدونم کی قاطی آشغالا شده هی فحش میده منو زیر پاش له میکرد این درحالی من شاغلم حقوقمم نصفش تو زندگیه

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی برات صلوات میفرستم لطفا این تایپکم  رو گزارش بزنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14906642/%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D9%93%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%85-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87

من خودم پسرم 

از اینکه این آدم همجنس منه خجالت کشیدم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

ای خدا....

الهی دورت بگردم

چقدر سختی کشیدی....

الهی خدا ب دادت برسه ی راه رهایی برات بازکنه

ک نه زیر خشونت شوهرت باشی نه زیر منت پدرت

خدایا خودت پناهش باش

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من خودم پسرم از اینکه این آدم همجنس منه خجالت کشیدم

امیدوارم هیچ وقت هیچ زنی تجربه نکنه زندگی منو

من خودم پسرم از اینکه این آدم همجنس منه خجالت کشیدم

چرا پسرا نامردن ؟تو جوابمو بده

من به خاطر اشغال بودن یک نفر دیگه به هیچکس اعتماد ندارم خیلی منطقیم و مدت زیادی گذشته ولی دیگه حالم خوب نیست مثل قبل

ای خدا....الهی دورت بگردمچقدر سختی کشیدی....الهی خدا ب دادت برسه ی راه رهایی برات بازکنهک نه زیر خشو ...

فدات دعام کن

چرا پسرا نامردن ؟تو جوابمو بدهمن به خاطر اشغال بودن یک نفر دیگه به هیچکس اعتماد ندارم خیلی منطقیم و ...

چی بگم 

ببخشید

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

2790
2778
2791
2779
2792