2777
2789
عنوان

رابطه از سن کم

270 بازدید | 17 پست

پسرم ظاهرا اومده نینی سایت و چون دوس دختر داشته اومده یسری سرچ چرت پرت کرده و دیده که تو یه تاپیک به پسری که از سن کم دوس دختر داره رو چیزای مختلف خطاب میکنن دیشب دیدم حالش بده بروز از زیر زبونش کشیدم بیرون و فهمیدم قضیه اینه

نمیدونم چیکار کنم و خب نمیدونم اونا چی گفتن ک اینطور شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دروغ میگین 

نمیتونین درست تاپیک بزنین جواب بگیرین 

خودتون آقا هستین 😑

عجبا 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

۱۲/۱۳هستی اسی ؟

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

۲۵ سالته پسرت دوست دختر داره؟

از جنینی رفته شوهر کردی؟ 

ی نگا به آینه بنداز. اونی که گوشاش درازه خودتی

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلبرکم دخترکم من و بابایی و داداشی منتظر دیدن روی ماهت هستیم💗😘🌸