2777
2789
عنوان

پلیس فتا🔴🔴🔴🔴🔴

251 بازدید | 12 پست

می‌خوام از ی آقایی شکایت کنم باید برم پلیس فتا فقط شماره دارم ازش خیلی مزاحمم میشه سریع رسیدگی میشه

متاهلم 🥰🥰خدایاااا مرسی که عشقمو آفریدی 💍👩❤️💋👨💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو کارای شکایتو بکن بعد عکسشو براش بفرس میرینه به خودش

باشه من فقط شماره دارم ازش همش مزاحم میشه مسدودش کردم با  یک اکانت دیگه میاد

ول کن بابا پلیس فتا هیچ کار نمی کنه تو چه ساده ای

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک

یکی از اشناهامون  مزاحم تلفنی داشت شکایت قضایی کرد خودشون ارجاع دادن ب فتا...بعد فک کنم ۱۰ بار بیشتر تماس بگیره میشه مزاحم و میگفتن خودتون جوابشو ندید و فلان ..البته این  جریانش دیگ فقط از تماس تلفنی گذشته بود یکی شمارشو پخش کرده بود سطح شهر پرینت گرفته بود ی چیز بدیم نوشته بودن براش و بعد اینجوری باعث شده همه بزنگن به شمارش

فوش و حرف بد هم میزنه؟

ول کن نیست نمی‌دونم چرا فقط یه یک هفته باهاش آشنا شدم نه دیدمش نه .....ادعای عاشقی می‌کنه خسته م کرده

کجا برم که سریع پیش بره

پلیس فتا آنلاین شاپای فیکو کار ندارن بحوان مزاحم تلفنیو پیگیری کنن آخه؟ هیچ جا از سیم کارتت استفاده نکن

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک

پلیس فتا آنلاین شاپای فیکو کار ندارن بحوان مزاحم تلفنیو پیگیری کنن آخه؟ هیچ جا از سیم کارتت استفاده ...

من می‌خوام خلاصه شکایت کنم خسته شدم دیگه از آقایون می نی سایته