2777
2789
عنوان

همه میگن چرا انقد زود بچه آوردی

946 بازدید | 70 پست

من دو ماه بعد عروسی حامله شدم چون از نظر خودم بهترین سن برا بچه دار شدن بود، الانم پسرم پنج ماهشه، ولی اونایی که دوریم و خیلی همو نمیبینیم، میبننم بچه بغلم، میگن تو مگه همین دو روز پیش عروسیت نبود، چقد زود بچه آوردی و... 

خودمم یه جوری شدم دخترای ۲۶ساله همسن خودمو میبینم مجرد پی عشق و حال و آرایش و گشت و گذارشونن دلم میگیره چون خودم اصلا نمیرسم مثل گذشته به خودم برسم و اونقد شیک باشم، بیرونم که زیاد نمیرم اکثرا خونم، بیرونم میرم همش درگیر بچم نمیفهمم اصن چی به چیه، حس عقب مونده بودن گرفتم، مخصوصا که بقیه هم میگن😣😣

نه عزیزم بهترین سن برای بچه دار شدنت بوده صلاح خودتو خودت میدونی به حرفاتوجه نکن

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخال مهم اون عروسکی ک بغلت خوابیده

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین قشنگم شاید این چیزی که میگی درست باشه و منطقی

ولی تو اون موقع به بچت نزدیک تری اینکه هرچقد به بچت نزدیک تر باشی رفاقت داشته باشی با بچت بهت نزدیک میشه

غروب ثابت کرد، پایان هم زیباست :)) 

26 سال کم من 20 سالگی بچه اولم آوردم

منظورش نسبت به ازدواجه

بعد ازدواج زود بچه آورده

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡