2821
2789
عنوان

خواستگار

105 بازدید | 8 پست

سلام دوستان خوب هستید؟💓 من یه خواستگار دارم ۳۱ سالشه قدش ۱۸۳ هست وزنش ۱۲۵ خودمم ۲۳ سالمه قدم ۱۶۰ وزنم ۶۰ وضع مالی این خاستگارم خیلی خوبه اما وزنش زیاده و همینطور قبلا مو کاشته نمیدونم حالا قبولش کنم یا نه میترسم قبول کنم چن سال دیگه شکسته تر بشه و بگن جای پدرته 

بنظرتون قبولش کنم؟خودم خیلی دو دلم از یه طرف وضع مالیش خوبه از یه طرفم چاقه ممکنه نتونه خیلی وزن کم کنه اخلاق خوبیم داره خیلی به زن احترام میزاره

می‌ره باشگاه خب 

وزنش زیاد هست اما باور کن سر یکسال می‌تونه به وزن نرمال برسه اگه موقعیت خوبی دارد رد نکن

موهاشم دوباره میکاره

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اول که سنتون بهم میخوره و مهم اخلاق و رفتار آدمه

تحصیلاتش چیه خانوادش چطوریه

عجیبه در سن ۲۳ سالگی فقط چاقی رو مدنظر گرفتید اگرچه که مهمه اما فک نمیکنم آنچنان هم چاق باشن ۱۰۰ کیلو واسه مرد چیزی نیست

وضع مالیشم که خوبه بدون ورزش و روش های جدید هم میتونه چربیاشو آب کنه

بعدم مو کاشتن عیب نیست

خیلیا وراثتی در سن کم ریزش مو میگیرن دیگه دست خودش که نبوده بنده خدا

بنظرم به موقعیت خودتم باید نگاه کنی شرایط خودت برای ازدواج چجوریه فقط پولدار بودن طرف مهم نیست اینکه بهت بده یا اگه داد چیکارش کنی مهم تره به موفقیت ها یا موقعیت های بعدش فکر کن

می‌ره باشگاه خب وزنش زیاد هست اما باور کن سر یکسال می‌تونه به وزن نرمال برسه اگه موقعیت خوبی دارد رد ...

الان ۷ ساله داره میره و عکسای قبل و بعدشو که دیدم چاق ترم شده بعد میگه من ۱۰ کیلو کم کنم میرسم به وزن نرمال ینی ۱۱۵ کیلو میشه اگر ۱۰ کیلو هم‌کم کنه از طرفی همش باید غذا رژیمی درست کنم و بهش تذکر بدم رعایت کنم 

اول که سنتون بهم میخوره و مهم اخلاق و رفتار آدمهتحصیلاتش چیه خانوادش چطوریهعجیبه در سن ۲۳ سالگی فقط ...

اینجا میشه عکس فرستاد؟که عکسشو بفرستم ببینید حس میکنم ژنتیکی هم چاقه هم زود موهاش میریزه قبلا یبار کاشته من از اینکه تو خیابون همه بگن طرف انگار باباشه بدم میاد بعدشم میگم ۷ سال دیگه باز موهاش میریزه اونوقت من ۳۰ سالمه این همین الانشم انگار ۴۰ ساله هاست