2777
2789

اصولا میگن کار تو‌کافه حمالی کردنه (ب اصطلاح فقط زخمت میوفته رو دوشت هیچ همری یاد نمیگیری توش)

ولی من‌ خوشم میاد از فضاش

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان پول لازمم به اینا کار ندارممی‌دونی ماهی چند تومن میدن؟

بستگی به شهر داره 

۸_9

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
تو ی شهر کوچک مثل بیرجند چی بعد فروشندگی چی اون چطوره!؟بعد کوچک تر از کنم اونجا هست!!

شهرای کوچیک ‌چهار پنج تومنه

فروشندگی هم اعصاب فولادین میخاد با مشتریا سر و‌کله زدن

سلام عالی من خودم از 17 سالگی باریستا شدم حرفه ای ببین اگر میخوای تو کافه کار کنی به نظرم اول برو آموزش ببین در آمدش عالیه من تو دوره آموزش باریستا کافی پارس شرکت کردم هم دروه حضوری دارند هم دوره آنلاین، مشاوره رایگان هم دارند خیلی خوبند، مدرک معتبر میدن تضمین هم میکنند که بری سرکار
 الانم سرکار میرم تو کافه لمیز شعبه سعادت آبادم

در کل من خیلی راضی بودم

تو گوگل سرچ کن آموزش باریستایی کافی پارس میاره برات😍
 اینستاگرام اینا هم دارند