2821
2789
خب مادرشوهرمم نمیگه چیزی.

خب میگم‌نشور اگه به اون نگه به تو هم‌نمیگه ولی اگه دعوا راه بندازی میاد نفرینت میکنه چشم دیدن خوشی بچه هام‌نداری

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه،،نمیشه هب دیر میاد بعد سفره پهنه میره

خوب راهش اینه که مادرشوهرت ماشین ظرفشویی بخره

یا پسراش مخصوصا اونی که زنش نمی‌شوره بخره 

یا کمتر برو که انتر خانم رو نبینی

خدایی خانواده شوهر چی هست والا

فقط کامنتا🤕 کسی که کار می‌کنه میشه خودشیرین نمیکنه میشه آدم بد!!! استارتر مگه شما هر شب خونه مادر شوهرت هستی؟!!! اگه نه که واقعا مثلاً هفته ای یه بار ظرف شستن به هیچ جا بر نمیخوره وظیفه ای هم که نیست لطفه پس نمیشه جاریت رو وادار کنی به لطف کردن!!!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

فقط کامنتا🤕 کسی که کار می‌کنه میشه خودشیرین نمیکنه میشه آدم بد!!! استارتر مگه شما هر شب خونه مادر ش ...

ن مسئله کار کردن نیست.من یه عالمه ظرف و میشورم اما خوشم نمیاد کسی مثل ملکه ها بشینه من برم کار کنم‌.نوبتی باشه بهاره

ن مسئله کار کردن نیست.من یه عالمه ظرف و میشورم اما خوشم نمیاد کسی مثل ملکه ها بشینه من برم کار کنم‌. ...

عزیزم شما نمی تونی برای بقیه تکلیف تعیین کنید ناراحت هستید تو هم نشور.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚