2789
عنوان

خوروپف

199 بازدید | 21 پست

خونه مامانمینا موندیم امشب

مامانم و بابام اینقدر شدیده خروپفشون صداش میاد شوهرمم از این ور تو خواب ملچ مولوچ میکنه وحرف میزنه😐بعد میگن چرا تا صبح بیداری

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸

وااااى من اين مشكل رو هرشب با شوهرم دارم، با اينكه رو جام حساسم و شوهرم بدش مياد بعضى وقتا ميرم تو هاى ميخوابم، يهو يه خروپوفايي ميكنه كه با اينكه خوابم سنگينه با وحشت ميپرم

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو وقتی مجرد بودی چجوری میخوابیدی همون جور بخواب 😀

نمیشه حداقل یکی کنار گوشم ادای الوچه خوری در نمیاورد

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸

من شوهرم زیاد خروپف میکنه

هرچند دقیقه یبار یه تکونی میدمش برا دوسه دقیقه خرو پف قطع میشه

بعد باز شروع میشه

چندبار که تکرار کردم اینکار رو بعد دیگه خوابم میبره نمیفهمم صداشو

شوهر منم خروپف میکنه با صدای بلندم تو خواب حرف می زنه  چون موقع خواب به صدا حساسم اوایل اصلا  نمی تونسم بخوابم تا صبح بیدار می موندم ولی الان یکم عادت کردم 😆

خدااااااایاااااااااااا من امید دارم که حتما می شود 😊😊😊

شوهر من هم خروپف هاش خیلی شدیده 

رفت پیش دکتر متخصص براش یه دستگاهی رو تجویز کرد که شدت خروپفش رو بسنجه  شب امدن براش تو خونه نصب کردن 

جوابش رو که گرفت برد پیش متخصص بهش گفت حتما باید درمان کنه چون دیر از،جونش کسانی که خروپف میکنن  احتمال سکته مغزیشون خیلی بالاس .

عین بچه ها هم توخواب مظلومه وگرنه متکاشو میکشیدم خودمو میزدم به خواب

من يه لگد ميزنم خودموميزنم به خواب 😂😂😂

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

يه طرفم پسرم فس فس ميكنه يه طرف شوهرم خروپف ديگه درنهايت خودموميزنم به اون راه ميخوابم يه باراعصابم خوردشد دادزدم جفتشونم ازخواب پريدن يكم عصباني شدم سرش گرفت خوابيد دوديقه ديگه بازشروع كرد

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین