2777
2789
عنوان

بچم😭😭😞😞

377 بازدید | 24 پست

6 ماهشه چندروزه مریض شده سرفه شدید میکنه بالا میاره ...الان 4 روزه غذا نمیخوره شیرم کمه ...شیرمو هم کم میخوره ... چیکار کنم الان یساعت پیشم شدید بالا آوورد انقد ک سرفه کرد

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندروزه نخوابیدم😞امشبم یسره زار میزد آب خورد خوابیذ تو پوشکشم خون بود

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚
دکتر ببر دیگه سرما خوردگی بدی هست همه بچه و بزرگترادرگیرشن

دوبار بردم بوخور و امپول زده 

نه عزیزم دونه ش بهتره...فقط اون قسمت ژله ش رو بده 

ژله چطوری میشه

ادرار

ببخشید دختر یا پسر؟؟

.

گاهی اوقات بچه ها به‌خاطر کم آبی بدنشون با ادرار اوره دفع میکنن ک تقریبا نارنجی‌ یا گلبهی رنگه..ک زیاد نگران کننده م نیس.اب‌و مایعات بخوره رفع میشه..بعضی‌اوقاتم ممکنه اونو با خون اشتباه بگیرن ک خودم این اشتباهو داشتم.بعد سوال کردم گفتن اوره س...تند تند شیر بهش بدی برطرف میشه

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر