2777
2789
عنوان

کسی هست خوابمو تعبیر کنه

67 بازدید | 11 پست

چندین شبه خواب های عجیبی میبنم

ک یجورایی تعبیرشون ب پول ختم میشه 

اینم بگم  ولی دیشب خواب دیدم بابام داره روی گردنم تف میکنه و عصبانی بود ازم و عموم هم خیلی باهام دعوا میکرد 

و ادامه خوابمم این بود ماه ب شکل اسم مال دراومده بود

انگاری ماه اسمش مال بود 

میتونین تعبیرش کنین 

چرا باباماینجوری بود 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

اگر بخوای خواب‌تو طبق تعبیر ابن سیرین بررسی کنیم، باید نمادها رو جدا جدا نگاه کنیم. این تعبیرها بیشتر از دیدگاه سنتی و اسلامی هستن:

• ابن سیرین می‌گه تف کردن در خواب اگر از شخصی بزرگ‌تر یا مهم‌تر باشه، می‌تونه نصیحت، خشم یا انتقال فکر و انرژی منفی تعبیر بشه.
  • اگر پدرت در خواب عصبانیه و تف می‌کنه، ممکنه نشونه‌ی سرزنش یا نارضایتی باشه؛ نه لزوماً واقعی، بلکه احساس تو از قضاوت یا فشار پدری یا خانوادگیه.
  • گردن در تعبیر خواب، امانت، مسئولیت یا حق‌الناسه. ممکنه حسی از مسئولیت سنگین یا دِینی به خانواده یا پدرت حس می‌کنی.
  • دعوا در خواب به‌گفته‌ی ابن سیرین معمولاً نشونه‌ی پنهان بودن محبت یا ارتباط عاطفی گره‌خورده است.
  • یعنی ممکنه با عموت در بیداری مشکلی نداشته باشی، ولی یه احساس حل‌نشده یا حرف نگفته بین‌تون هست.
  • ماه در خواب معمولاً نماد هدایت، زیبایی، علم یا فرد بزرگی مثل پدر، معلم یا پیامبره.
  • اگه ماه تبدیل به اسم مال شده، این تعبیر خیلی خاصه:
    • واژه‌ی «مال» در خواب معمولاً به معنای پول، نعمت، رزق و داراییه.
    • اینکه ماه به‌شکل «مال» دراومده، می‌تونه نشونه‌ی رسیدن روشنایی یا برکتی از سمت رزق باشه.
  • احساس سنگینی یا قضاوت از سمت پدر یا خانواده داری، شاید چون مسئولیتی رو درست انجام ندادی 
کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
اگر بخوای خواب‌تو طبق تعبیر ابن سیرین بررسی کنیم، باید نمادها رو جدا جدا نگاه کنیم. این تعبیرها بیشت ...

عزیزم میتونم یکم از زندگیم بگم راحت بتونی تعبیرش کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر بخوای خواب‌تو طبق تعبیر ابن سیرین بررسی کنیم، باید نمادها رو جدا جدا نگاه کنیم. این تعبیرها بیشت ...

ببین من میدونم زنی ک این همه سال بزرگم کرده مادر واقعیم نیس 

ولی اون زن یا مادرم ک ازبچگی بهش میگم مامان و خواهرام نمیدونن ک من میدونم 

بعد همین خانم چند وقته ک خیلی مریضه اما من اصلا ب روی خودم نیاوردم با دلسوزی تمام بردمش بهترین بیمارستان و از بهترین پزشک براش نوبت ویزیتگرفتم

اما متاسفانه مادرم 😭😭😭منو نمیخاد مثلا وقتی خیلی حالش بده دست خواهرمو میگیره مدام  باهاش تماس میگیره ک زود بیا پیشم 

ولی میدونی اون یکبار هم تماس نمیگیره حالمو بپرسه اصلا 

با اینکه من تمام انرژیمو میزارم براش نمیدونم دست خودم نیس ب هر حال این همه سال بزرگم کرده😭😭😭😭😭😭😭نمیدونم شایدم بخاطر حس بی کسی 

بعد من اصلا ب روی خودم نیاوردم واقعیتو میدونم 

چند هفته قبل هم با بچه ها و شوهرم رفتیم خونه باغ بابام 

اونجا بابام همش تو فکر بود 😭😭😭😭

ی دفعه چشام باز کردم خواب بودم دیدم داره سیگار میکشه با ناراحتی زل زده بهم 

بابام دوسم داره ها 

ولی من قشنگ میبینم ازم فاصله میگیره یجواریی😭😭😭

اخه من ی خواهر دارم خیلی بابام باهاش خوبه و درد ودل میکنه یعنی حداقل ی روز در میون باهاش تماس میگیره ولی پدرم اصلا با من اینجوری نیس فاصله میگیره

چند روز قبل خواهرم خارج از شهر بود 

باهاش تماس گرفتم گفتم تو ک میدونی مامان حالش خوب نیس رفتی تماس میگرفتی من برم پیشش هیچی نگفت 

بعد بهش گفتم من میخام برم پیش مامان گفت ن نرو بزار من بیام بعد برو 

چرا اینجوری گفت 😭😭😭😭😭😭😭😭😭ترو بخدا بگو چرا اینجوری گفت یعنی همه چیو میدونه البته کلا خیلی هم زیراب منو پیش بابام میزنه 😭😭😭😭😭😭😭😭

بابام تو خواب عصبانی بود 

یعنی من نباید خونه شون برم؟؟؟ 

عزیزم چقدر سختی تحمل کردی این مدت 🥺🥺با کسی هم دربارش حرف زدی؟خب الان دیگه بزرگ شدی چرا به پدرت نمیگی من همه چیز رو میدونم

عزیزم چقدر سختی تحمل کردی این مدت 🥺🥺با کسی هم دربارش حرف زدی؟خب الان دیگه بزرگ شدی چرا به پدرت نمی ...

بابام هر سری میخام باهاش صحبت کنم خودشو  میزنه اون راه 

بابام هر سری میخام باهاش صحبت کنم خودشو میزنه اون راه

رفتار مادرت باهات خوب هست غیر از این مورد که گفتی؟من جان بودم بهشون میگفتم اینطوری احساس سبکی میکردم