2777
2789

ما عقدیم 

پدرم بهش گفته بود حواست به دخترم باشه

از استان نبریش بیرون 

دلم میخواست واسه تولدم بریم شمال 

ما که ۹۰ درصد مواقع خونه خودمون هستیم 

هر چی بهش میگم ببرم میگه بابا گفته نه

همین جا هر جا بخوای می برمت 

داستانی داریما 

من ازدواج کردم که دیگه خودم تصمیم بگیرم حالا منو و شوهرم باهم از بابام اطاعت میکنیم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

خیلی خوبه به پدرت احترام میزاره

حالا یه شماله دیگه😭😭😂

از بابام می ترسه😂

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدر پدرتو بدون

❤️❤️❤️🥲🥲

😐حالا ما دوره نامزدیمون محرم نبودیم بعد تا پاسی از شب یا بیرون بودیم یا شهر های همجوار یه نفر زنگ نمیزد گیر بده

عقد که کردیم مامانم گفت آدم توی دوره نامزدی که سفر نمیره نمیشه سفر رفت 😐😂😂😂موندم توی کارشون 

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

😐حالا ما دوره نامزدیمون محرم نبودیم بعد تا پاسی از شب یا بیرون بودیم یا شهر های همجوار یه نفر زنگ ن ...

خب ما خونه خودمون هستیم بیشتر😂😭دیگه خونه باشیم باهم 

کدوم استان چه اهمیتی داره

خب ما خونه خودمون هستیم بیشتر😂😭دیگه خونه باشیم باهم کدوم استان چه اهمیتی داره

لر هستیم ماهم🫠

ماهم همش پیش همیم 

میگم دیگه معلوم نیست  چه تفکری دارن که سفر رو خطا میبینن😂😂

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

لر هستیم ماهم🫠ماهم همش پیش همیم میگم دیگه معلوم نیست چه تفکری دارن که سفر رو خطا میبینن😂😂

🥲❤️

خوشبختم عزیزدلم 

🥲❤️خوشبختم عزیزدلم

مرسی عزیزم

پدر من از اونایی بود که به رفت و آمد بیرونم گیر میداد و زیاد دوست نداشت تنهایی برم بیرون ،ولی بعد عقد ما می رفتم چند روز می موندم خونه همسرم یا مسافرت می رفتیم کاری نداشت ،دوسال عقد بودیم، چندین بار شمال رفتیم دوتایی