2777
2789

کورتون چاق میکنه ولی بدنت به شدت ضعیف میکنه چه ارزشی داره

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کورتون چاق میکنه ولی بدنت به شدت ضعیف میکنه چه ارزشی داره

قبلا یه دوره یک ماهه خوردم قشنگ اضافه کردم وزنمم برنگشت ولی هرچیزی بجز سیپرپ و دگزا خوردم وزنم برگشته دیگه خسته شدم

..

قبلا یه دوره یک ماهه خوردم قشنگ اضافه کردم وزنمم برنگشت ولی هرچیزی بجز سیپرپ و دگزا خوردم وزنم برگشت ...

والا میدونم هرکار میکنی این ها رو مصرف نکن منم پارسال یه دوز نصفه دگزا به بچم‌ تزریق کردم از اون موقع دارم خود خوری میکنم بچم گناه داشت دگزا گرفت تو میخوای سرخود مصرف کنی خب تو جوانی میخوای زندگی کنی چهار سال دیگه استخوان برات نمی مونه بدنت ضعیف میشه علنا فلج میشی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

عوارضشو میدونم چاق شدی؟

آره چاقی کاذب زیر پوستت آب جمع میشه همین.بعد فکرمیکنی چاق شدی .به کلیه هات آسیب میزنه بشدت 

لبخند بزن،گاهی قوسی کوچک،معماری یک سازه را زیرورو می کند
خب دیگه راهی نیس چیکنم پس

ارزششو نداره بخدا سلامتیت مهمتره.بجاش هرروز سیب زمینی ابپز بخور جوانه گندم بخور باغذات به مرور وزنت بهتر میشه

لبخند بزن،گاهی قوسی کوچک،معماری یک سازه را زیرورو می کند