2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توان به شوخی بگو ادم خوبیه

‏واقعا هرچی بیشتر جلو میرم با خودم میگم کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم، من اصلا دوس ندارم این همه فکر و خیال داشته باشم، کاش بچه بودم و همه بزرگترا واسم تصمیم میگرفتن و نگرانم بودن نه اینکه هرلحظه فکرم درگیر باشه و دغدغه مامان بابام و زندگیم و هزار تا چیز دیگه‌رو داشته باشم..🌱🦋›

با یه حرف که نمیشه قضاوت کرد

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

دوست عزیز

به عنوان کسی که در زمینه ارتباطات و هیپنوتیزم و روابط سمی فعالیت دارم می گم که:

هر حرفی که از زبان خودمون یا دیگران از دهان بیرون میاد، از جایی میاد به نام ضمیر ناخودآگاه.

و شما باید بدونی که هیچ حرفی اتفاقی نیست.

می خواد اسمش شوخی باشه، جدی باشه، آموزشی باشه، تیکه انداختن باشه، فی البداهه باشه یا هر نوع دیگه.

وقتی حرفی زده می شه، مثل میوه ای میمونه که رسیده شده و خودش از درخت می افته. یعنی همه مراحل درونی رو طی کرده و حالا وقتش شده که گفته بشه.

یعنی پشت هر حرف گوینده ( چه آگاهانه بگه یا ناآگانه )، دلیلی وجود داره که ریشه ی اون در ضمیر ناخودآگاه قرار داره.

بنابراین باید به همه شوخی ها توجه بشه چون در ریشه ی هر حرف، حتی به شوخی، یک مفهوم و دلیل جدی وجود داره وگرنه اون شوخی به ذهن گوینده نمی اومد.

با احترام