2777
2789
عنوان

دوستی قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 38 پست
من تازه عضو شدم اینجا ولی انقد تاپیک خیانت خوندم که حد نداره میفهمم غصه ی یه زن رو..خدانکنه کسی گرفت ...

آره واقعا، امثال منو شما با یه پیام کع میاد برامون احساس خیانت داریم به همسر طرف، نمیدونم اونایی که به همسر خودشون خیانت میکنن چطور عذاب وجدان نمیگیرن😢

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان دارم فکر میکنم چطوریه ک آدما وارد روابط دوستی میشن...واقعا افکارم بچه بود اون زمان..چه روزای قش ...

تنهایی، کم بود محبت، نیاز به تکیه گاه، من به شخصه اگه داداشام یا خواهرام باهام راحت و صمیمی بودن هیچوقت سمت دوس پسر نمیرفتم، متاسفانه فاصله سنی زیاد باعث شده بود تنها باشم

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
تنهایی، کم بود محبت، نیاز به تکیه گاه، من به شخصه اگه داداشام یا خواهرام باهام راحت و صمیمی بودن هیچ ...

الان ازدواج کردی؟

من خیلی بچه بودم خیییلی..دنبال یه کنجکاوی بچگونه رو گرفتم شد این..دردی ک بعد از 6سال درمانی نداره

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤
من نمیگم بره سمتش، فقط درکش میکنم، خودم تو موقعیت بد تر از این قرار گرفتم، خیلی بده😔

نه عزیزم   فکرکنم اشتباه متوجه شدین  ببخشید😍  نمیگم شما میگین بره   سمتش    میگم این جرقه ها    خطرناکه،  کار آقا  واقعا اشتباهه.

الان ازدواج کردی؟ من خیلی بچه بودم خیییلی..دنبال یه کنجکاوی بچگونه رو گرفتم شد این..دردی ک بعد از 6 ...

آره ازدواج کردم 

ممنون بخاطر همدردیتون دوستای گلم❤سبک شدم

فقط میتونم بگم     خییییییلی خوشحالم   که میبینم   یه دختر خانوم    با شعوری  مثل شما     نگران زندگی    همجنس خودشه😍  خوشبخت بشی گلم    تا همه ی     روزای سختت    فراموشت بشه😍

فقط میتونم بگم     خییییییلی خوشحالم   که میبینم   یه دختر خانوم    با ...

ممنون خواهرجون بزرگه ی مهربونم😍

ایشالا خدا همیشه مراقب همه باشه

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤