2777
2789
عنوان

دوستی قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 38 پست
داستانش مربوط به خودمه....خیلی قدیمیه  و غم انگیز..فقط دعا میکنم واسه خوشبختی دختری ک از جنس خو ...

غم یا شادی    باید وقتی  ازدواج کرده  تموم بشه،  چون ایشون   نسبت به اون خانوم و زندگی  تعهد  داره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی خاطرات فراموش نمیشن، یه جرقه لازمه تا همه خاطرات تو یه ثانیه مرور بشه،  بعضی شماره ها جای تلفن تو قلب آدم ذخیره میشه، نمیگم کارش درست بوده ولی اگه واقعا استارترو دوس داشته این کار دست خودش نبوده، ولی اگه دوسش نداشته فقط و فقط کثافت بازیه

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
بعضی خاطرات فراموش نمیشن، یه جرقه لازمه تا همه خاطرات تو یه ثانیه مرور بشه،  بعضی شماره ها جای ...

بعد از 6سال عکس منو ک رو پروفایلم بود شناخت!

ناراحت شدم واسه اینکه کارش غلط بود و اینکه خودم همه چیزو فراموش کرده بودم اما حالا یادم افتاد😔

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤
آره خب...خودمو جاش میذارم اگه همچین چیزیو بفهمم حتی اگه پیام خاصی هم نباشه که نبود بازم دلم میشکنه

دُرستشم همینه، باید یه زن باشی  بفهمی  چقد این موضوع  سخت و  غیرقابل تحمله،  حالا که  اون آقا   متوجه نیست    شما این کار انسانی رو   انجام بده   و باهاش همکلام   نشو ،   مطمئن باش   خدا   بهترینارو   قسمتت میکنه😍😍  چه بسا   اگه با شما هم ازدواج میکرد   الان .......

بعد از 6سال عکس منو ک رو پروفایلم بود شناخت! ناراحت شدم واسه اینکه کارش غلط بود و اینکه خودم همه چی ...

تجربه کردم عزیزم میدونم چه حالی داری😔

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
بعضی خاطرات فراموش نمیشن، یه جرقه لازمه تا همه خاطرات تو یه ثانیه مرور بشه،  بعضی شماره ها جای ...

حرف شما هم  درسته   یه چیزایی فراموش نمیشه،  ولی  با همین    حرفای ساده ی   گذشته و.....امکان داره    یه رابطه جدید   شکل  بگیره که   زندگی  دو طرف  رو    نابود کنه،   باید مراقب باشن   هر چیزی هست   تو دلش بمونه بهتره.

تجربه کردم عزیزم میدونم چه حالی داری😔

الان دارم فکر میکنم چطوریه ک آدما وارد روابط دوستی میشن...واقعا افکارم بچه بود اون زمان..چه روزای قشنگی رو از خودم گرفتم

حرف شما هم  درسته   یه چیزایی فراموش نمیشه،  ولی  با همین    حرفای ساد ...

من تازه عضو شدم اینجا ولی انقد تاپیک خیانت خوندم که حد نداره میفهمم غصه ی یه زن رو..خدانکنه کسی گرفتارش بشه.

خدا راه درستو به هممون نشون بده ایشالا

حرف شما هم  درسته   یه چیزایی فراموش نمیشه،  ولی  با همین    حرفای ساد ...

من نمیگم بره سمتش، فقط درکش میکنم، خودم تو موقعیت بد تر از این قرار گرفتم، خیلی بده😔