2777
2789
عنوان

آرزوهاتون :))

488 بازدید | 102 پست

دوتا از آرزوهای فانتزی تون چیه  

من   دوس دارم قطع دسترسی شم بعد بچه ها همه پی جورم باشن و تو سایت تظاهرات کنن که چرا قطع شدم نی نی یار برش گردون  ولی هنوز برآورده نشده

فعلا همینو یادمه   شما بگید حالا

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من الان یکی از ارزوهای فانتزیم اینه پفک چیپس های تو کابینتتون پرواز کنند بیان پیش من😄😄

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
نیلای مادر ۲ دقیقه بشین یه گوشه نفس بکش، خسته شدی همه اش وسط نی نی سایت

😂😂😂😂 نمیدونم چرا نمیتونم😩 همش یه نیرویی بهم میگه 😆تاپیکاتو امشب تموم کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

ارزو دارم انقد پول داشته باشم كه بتونم مامان و بابامو نجات بدم

ارزو دارم تو يه باغ قشنگ واسه مامانم يه كلبه زيبا بسازم منو اون باهم توش زندگى كنيم و نذارم تا اخر عمرش دست به سياه و سفيد بزنه و نذارم هيچى ناراحتش كنه

ارزو دارم هيچ يك از ادمايى كه عاشقونشم خانواده ام زودتر از من از دنيا نرن

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
من دوسدارم‌ بعنوان بهترین کاربر سایت از طرف خانوم تهرانی انتخاب بشم  و معیار کاربرا قرار بگیرم ...

بعله بعله عجب آرزویی😆

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فردا بیان درخونمون بگن بیا این لیسانست

اینم قرا داد استخدام تو بانک  

اینم همسر فضانوردت 

اینم بچهای پروفسورت😋

اینم پاندای خونگیت

وقتی حس میکنم واسه هرکدوم اینا چقد باید بدوام بغضم میگیره😕

تیکر ب وقت لاغری😅😆 میخوام 12کیلو کم کنم😑