2777
2789
عنوان

متاهلا بدتون نباد دلیلش جیه

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 49 پست
گاهی دلم میخاد منم ی تیکه عشقی چیزی از شوهرم بزارم بترکه از حسودی ولی خو بارهاااا ثابت شده بهم ک خیل ...

ببین اونی که زندگیش خوب و به رواله 

نیازی نیس نمایش بزاره 

اتفاقا زندگی هر چی خصوصی تر بمونه بهتره 

اون خودشو زندگیشو در حد تو نمیدونه که رفتارش اینطوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید واقعا باشن چرا حرصت گرفته

از این جاریا مصیبت نشه ولی خونه پدرشوهرم بزرگه بعد.ی گوشه منوشوهرم وایسادا یودیم عادی جرف میزدیم این جاریم مدام مارو دید میزد تااینکه رفت ب شوهر خودش چسبید حسود

اره شنیدم از چن تایی گ میگفته شوهر فلانی خیلی بهتر از شوهرمنه...البته منم میگم شوهر اون ارومتره

دیدی پ بیخیال ....

برا زندگیت آیت الکرسی بخون 

برا آرامش خودت و خانوادت دعا کن و شکرگزار باش 

اون آرامش نداره....

دیدی پ بیخیال ....برا زندگیت آیت الکرسی بخون برا آرامش خودت و خانوادت دعا کن و شکرگزار باش اون آرامش ...

یدبختی اینه از گارایی ک میکنه منم ارامش ندارم کاش یچی بشه من اینو کلا یادم بره

آخه بهش فکر میکنی رهاش کن براش آرامش آرزو کن

نمیدونم باید پاکسازی ذهن انجام بدم یمدت عین رفیق بودیم حالا شدیم دشمن هم کارای ضدونقیض میکنه جلومن یا پشت من بدگویی میکنه استوریایی میزاره ولی خو من سکوت کردم گاهیم عصبی

منو همسرم عاشق همیم اما توجمع با عزیزم وخانم واقا اول اسم هم میزاریم کنار همسرم میشینم اما رفتاری زننده انجام نمیدیم ک باعث بشه شخصیتمون زیر سوال بره

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت💜

ن اخه فک میکنه من بهترین زندگیو دارم درصورتی ک نی دل بی غم نی

دقیقا زندگی نیس که توش مشکلی نباشه