2777
2789
عنوان

متاهلا بدتون نباد دلیلش جیه

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ گفتی۲۶ ساله متاهلم ولی هیچ وقت این رفتارو درک نکردم از بعضیابخصوص جاریم گرچه خیلی ماه و خوبنخب حا ...

منم زیاد دیدم از سمت .....

در حالیکه شنیدم عین سگ و گربه ان 

همه چی نمایشیه 

چرا .....به چه دلیل نمیدونم 

بنظرم اکثرش آبکی و خود نمایی هس

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بی تفاوت ....

گاهی دلم میخاد منم ی تیکه عشقی چیزی از شوهرم بزارم بترکه از حسودی ولی خو بارهاااا ثابت شده بهم ک خیلی چشش شوره شاید باورت نشه دخترم فرستادم خونش صجیح سالم هیجوقت نمیفرستمش دخترم اومدنی مریض بود دوروز نمیتونست اب بخوره بی دلیل بالامیاورد

خوب بنظرت من جاری باید جلوش چطور باشم؟

مطمعن باش از درون بهت حسودی میکنه و میخواد ناراحتت کنه 

بهترین راه همین بی تفاوتی انگار وجود ندارن 

من خودم همینکارو میکنم 

تازه اونا همه جا گفتن خوش به حال. فلانی شوهرش خوبه 

در حالیکه تو جمع ی جوری رفتار میکنن انگار تازه عروس و دامادن

یسریا میخوان بگن من از نظر رفتاری خیلی اوکیم و نرمالم و مدیریت رابطه دارم

اینو تو محیط کار به کرات دیدم

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

مطمعن باش از درون بهت حسودی میکنه و میخواد ناراحتت کنه بهترین راه همین بی تفاوتی انگار وجود ندارن من ...

اره شنیدم از چن تایی گ میگفته شوهر فلانی خیلی بهتر از شوهرمنه...

البته منم میگم شوهر اون ارومتره

هر وقت دیدی کسی اصرار داره به همه نمایش بده رابطه عاطفی خوبی داره

بدون که اون رابطه یه چیزی کم داره که تایید بیرونی لازم داره

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

2790
2778
2791
2779
2792